Kılıçdaroğlu hangi ilden milletvekili adayı olacak?

CNN Türk'te yayımlanan Gece Görüşü programında Gürkan Hacır, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul 2. Bölge'den milletvekili adayı olacağını açıklamıştı. Abdülkadir Selvi ise konuyla ilgili yeni bir iddia ortaya attı.

Kılıçdaroğlu hangi ilden milletvekili adayı olacak?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
14 Mayıs 2018 Pazartesi 11:18

CNN Türk'te yayımlanan Gece Görüşü programında Gürkan Hacır, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul 2. Bölge'den milletvekili adayı olacağını açıklamıştı.

Kılıçdaroğlu 2015 seçimlerinde İzmir 2. Bölge'den milletvekili adayı olmuştu. 

KILIÇDAROĞLU NEREDEN ADAY OLACAK?

14 Mayıs 2018 tarihli bir kulis bilgisine göre ise Kılıçdaroğlu yeniden İzmir'den milletvekili seçilmek istiyor.

İşte Hürriyet gazetesinden Abdulkadir Selvi'nin yazısına göre; 

''Bu arada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu seçimde İstanbul’dan aday olacağı konuşuluyordu. Ancak Kılıçdaroğlu’nun tercihini yine İzmir’den yana kullandığını ifade ediyorlar. Sadece Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti milletvekilleriyle ilgili çalışma yaptırmıyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da milletvekillerinin performanslarıyla ilgili değerlendirmeler yaptırıyor. CHP milletvekillerinin daha çok parti içi mücadeleye odaklandığı görülüyor. Erdoğan’dan ziyade Kılıçdaroğlu ile mücadeleyi tercih edenlerin varlığı dikkat çekiyor. CHP Lideri’nin dengelere özen göstermekle birlikte tercihini yenileşmeden yana yapacağı konuşuluyor.''

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar