için kaldı

Nevşin Mengü'den CHP itirafı: Kendi seçmenlerini kandırdılar

Muhalif gazeteci Nevşin Mengü, kendi YouTube kanalından yaptığı yayında, CHP'nin seçmenini kandırdığını itiraf etti. CHP'nin kendi milletvekillerinin bile Kılıçdaroğlu'nun kazanamayacağını düşündüğünü belirten Mengü, "Siz daha buna kendiniz inanmadıysanız kamuoyunun inanmasını nasıl beklediniz?" ifadelerini kullandı.

Nevşin Mengü'den CHP itirafı: Kendi seçmenlerini kandırdılar
Son Güncelleme: 3 Haziran 2023 Cumartesi 15:11
3 Haziran 2023 Cumartesi 15:06

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'a bir kez daha mağlup olan Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP, hem kendi içerisinde karışıklıklar yaşıyor hem de muhalif seçmenden tepki almaya devam ediyor.

Gazeteci Nevşin Mengü, CHP içerisinde yaşananları, "CHP'nin kendi içinden milletvekilleri, belediye başkanları Kemal Bey kazanamaz diye düşünüyormuş, siz daha buna kendiniz inanmadıysanız kamuoyunun inanmasını nasıl beklediniz?" ifadelerini kullanarak anlattı.

"ÖLÜM KALIM SAVAŞI DEDİNİZ. ŞİMDİ ÖNEMLİ DEĞİL DİYORSUNUZ"

Mengü sözlerine şöyle devam etti:

"İnsan şuna kızıyor gerçekten de. Ne dedi muhalefet bu bir Türkiye için son seçim, ölüm-kalım seçimi, bu seçimi kaybedersek şerait gelir, kızlar sokağa çıkmaz demediler mi? Kadınlar sokaklarda yürüyemez her şey bitecek, Anayasa kalmaz şimdi de diyorlar ki mesela olsun ya biz kazanamadık önemli değil. Ama bize öyle demediniz ki bize ölüm-kalım seçimi dediniz kardeşim

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar