Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İYİ Parti ve Özgür Özel açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'in adaylığı ve İYİ Parti'nin Yerel Seçimlere tek başına girme kararını yorumladı. İYİ Parti'nin kararına saygılı olduklarını belirten Kılıçdaroğlu, "CHP'de her üye aday olabilir. İstanbul'dan bir arkadaşımız daha aday olacak" dedi

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İYİ Parti ve Özgür Özel açıklaması!
Son Güncelleme: 14 Eylül 2023 Perşembe 12:43
14 Eylül 2023 Perşembe 12:39

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, değişim rüzgarında yeni adaylara da kapılarını açık olduğunu belirtti.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Bir siyasi partinin aldığı kararı saygıyla karşılayacağız. Seçimden sonra zaten ittifak bitti. Bunu daha önce de söyledik. İttifak seçim dönemlerinde olur. İktidara geldiğimizde ne yapacağız diye ortak mutabakat metni hazırlamıştı. İktidar olduktan sonra yapmak yerine önceden planımızı yapmıştık." şeklinde konuştu.

Son Dakika: Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İYİ Parti ve Özgür Özel açıklaması! Alınan kararlara saygılıyız - Resim : 2

"ÖZGÜR ÖZEL ADAYLIĞINI YARIN AÇIKLAYACAK"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Özgür Özel'in adaylığını açıklayacağı söyleniyor. Ne güzel. CHP'de her üyenin Genel Başkan Adayı olma hakkı vardır. Demokratik haklarla adaylıklarını ilan ederler. Biz her türlü ikramı ve yeri tahsis ederiz. Özgür Bey yarın adaylığını ilan edecek. İstanbul'dan bir arkadaşımız daha mektup yazmış biz de tabii ki adaylığınızı ilan edebilirsiniz" dedik." ifadelerine yer verdi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar