Kate Middleton'a ne oldu?

Galler Prensesi Kate Middleton'ın yaklaşık 3 aydır halkın karşısına çıkmamasının ardından tüm komplo teorilerini çürütebilecek bir iddia ortaya atıldı. Tüm dünya Prenses için "Öldü mü? Komada mı? Sarayı terk mi etti?" gibi sorular sorarken, The Sun gazetesi, Kate'in bugün evinin yakınlarında bir dükkanda görüldüğünü yazdı. Ancak konuyla ilgili fotoğraf paylaşılmadı.

Kate Middleton'a ne oldu?
Son Güncelleme: 18 Mart 2024 Pazartesi 14:09
18 Mart 2024 Pazartesi 14:00

İngiltere kraliyet ailesi, son dönemde Kral III. Charles'ın kanser hastalığı nedeniyle zor günler geçirirken, aileyle ilgili başka bir haber haftalardır dünya gündeminden düşmüyor. İngiltere tahtının varisi Galler Prensi William'ın eşi Prenses Kate Middleton, aralık ayından beri kamuoyunun karşısına çıkmadı. Geçtiğimiz ay Kensington Sarayı, Prenses'in karın bölgesinden ameliyat olduğunu ve dinleneceğini açıkladı. Ancak bu açıklamanın ardından yaşanan şüpheli durumlar spekülasyonları da beraberinde getirdi.

'SAHTE FOTOĞRAF' SKANDALI

İngiltere halkı, doğum yaptığı gün dahi kamuoyu karşısına çıkan 42 yaşındaki Kate'in neredeyse 3 aydır hiçbir görüntüsünün yayınlanmamasını sorguluyor. Halkın ve medyanın "Kate nerede?" baskısı nedeniyle Kensington Sarayı, Anneler Günü'nde, Galler Prensesi'nin durumunun iyi olduğunu ispatlamak için çocuklarıyla bir fotoğraf paylaştı. Ancak söz konusu fotoğrafın ciddi bir manipülasyona uğradığı veya yapay zeka ile üretildiği tespit edildi. Bunun ardından Reuters ve AFP gibi tüm büyük yayın kuruluşları, "Biz gerçek olmayan bir fotoğraf yayınlayamayız. Bu fotoğraf sahte" açıklamasında bulunarak fotoğrafı yayınlamayı reddetti.

1-009.jpgKensington Sarayı'nın servis ettiği 'sahte' fotoğraf

Kensington Sarayı'nın sosyal medya hesabından da, Kate Middleton'ın ağzından olayla ilgili bir açıklama yapılarak, "Çoğu amatör fotoğrafçı gibi ben de fotoğraf düzenleme denemeleri yapıyorum. Dün paylaştığımız fotoğrafın sebep olduğu karmaşa için özür dilerim. Umarım herkes mutlu bir anneler günü geçirmiştir" ifadelerine yer verildi.

ALDATILDI MI KOMADA MI?

Fotoğraf skandalının ardından medyadaki kriz ve kamuoyu tepkisi daha da büyüdü. İngiltere halkı, kraliyet ailesinden Prenses'in durumuyla ilgili şeffaflık talep ederken, başka iddialar da İngiliz medyasında gündem oldu. Kate'in, eşi tarafından Rose Hanbury adındaki aristokrat bir kadınla aldatıldığı ve bu nedenle sarayı terk ettiği konuşulmaya başlandı.

1-010.jpgPrens William'ın ilişkisi olduğu söylenen Rose Hanbury

Geçirdiği operasyonda ciddi bir komplikasyon yaşadığı ve kendisinin entübe edildiği iddiası ise İspanyol medyasında yer aldı. Kimi sosyal medya hesapları kendisinin komada olduğunu dahi öne sürdü.

'AYLAR SONRA İLK KEZ BİR DÜKKANDA GÖRÜLDÜ'

Son olarak da İngiliz The Sun gazetesi, Prenses'in aylar sonra halk içinde göründüğünü yazdı. Konuyla ilgili fotoğraf paylaşmayan The Sun, Kate ve William'ın Windsor'daki evlerinin yakınlarındaki bir dükkana uğradığını iddia etti. Çiftin, sabah saatlerinde çocukları George, Charlotte ve Louis'in spor antrenmanlarını izlediği de haberde yer aldı.

Windsor'daki dükkanda çifti gördüğünü söyleyen bir kişi, "Söylentilerden sonra onları burada görünce çok şaşırdım. Kate, William ile alışverişe çıkmıştı, mutlu ve iyi görünüyordu. Çocuklar yanlarında değildi ama mağazalara gidebildiğine göre artık sağlıklı olduğuna dair bir işaret" diye konuştu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar