Kasko fiyatları 2018! En ucuz kasko nasıl yaptırılır?

Kasko fiyatları 2018! En ucuz kasko nasıl yaptırılır, sigorta şirketlerinden teklif alın. Kasko teklifi alma ve kasko ücretleri hakkında detaylı bilgiler...

Kasko fiyatları 2018! En ucuz kasko nasıl yaptırılır?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
22 Aralık 2017 Cuma 15:06

Kasko fiyatları 2018! Yeni yılda gelen zamlar kasko fiatlarını da etkiledi mi merak ediliyor. Bilindiği gibi araç almak çoğu zaman masraflıdır. Zira sadece gidip bütçenize göre beğendiğiniz bir aracı almakla bitmez. Trafik sigortası, araç muayenesi, kasko vb. bir sürü durumu söz konusudur. Özellikle aracın başına birşey gelmesi durumu sürücüleri tedirgin eder. İşte tam bu noktada kasko devreye girer. Kasko ile kaza, yanma, çalınmaya teşebbüs edilme, çalınma vb. durumlarda araç sahibinin zararını sigorta firması temin eder. Ancak sigorta şirketleri kasko için belli bir ücret alır. Peki kasko fiyatları ne kadar? En ucuza kasko nasıl yaptırılır? İşte en güncel teklifler...

Zorunlu trafik sigortası masrafların tamamını kapsamadığından sürücüler, kasko yaptırmayı tercih ediyor. Trafik sigortasının kaza durumunda sadece karşıdaki aracın hasarını karşılaması, araç sahiplerini kasko yaptırmaya itiyor. Kasko fiyatı da, sigorta şirketlerine göre farklılık gösteriyor. Dolayısıyla her sigorta firmasının teklifi de farklı oluyor. Aracına kasko yaptırmak isteyen tüketici de fazla masrafa girmemek adına en uygun kasko teklifini arıyor. Kasko fiyatlarından en uygununu bulabilmek için her bir sigorta firmasına ayrı ayrı teklif sunmanız gerekiyor.

Kasko teklifi alma ve kasko ücretleri hakkında bilgi almak için aşağıdaki linklerden faydalanabilir, farklı sigorta firmalarından teklif alarak sizin için en uygun olanı tercih edebilirsiniz. Kasko fiyatları 2018 öğremek için:

Aksigorta kasko fiyatı teklif al

Allianz kasko fiyatı teklif al

Anadolu Sigorta kasko fiyatı teklif al

Axa Sigorta kasko fiyatı teklif al

Doğa Sigorta kasko fiyatı teklif al

Eureko sigorta kasko fiyatı teklif al

Generali sigorta kasko fiyatı teklif al

Sigortam.net kasko fiyatı teklif al

Unico sigorta kasko ücreti teklif al

Sigorta firmaları dışında PTT'den de kasko teklifi alabilirsiniz. Ancak PTT Sigorta kasko fiyatı teklifi internet üzerinden alınamıyor.

Kasko fiyatları aracın modeline, markasına ve yılına göre değişiklik gösterir. Kasko fiyatının belirlenmesinde kasko değer listesi baz alınır.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar