için kaldı

Yeni Akit'ten Kılıçdaroğlu'na: Karşımıza gelip söyleyin de, yiğitsiniz diyelim

Yeni Akit'in yazı işleri müdürü Ali Karahasanoğlu ise bugünkü köşesinde Kılıçdaroğlu'nu Akit TV'ye çağırdı, "Buyrun Kemal bey, gelin akittv’ye.. Bunları yüzümüze karşı söyleyin" dedi. Karahasanoğlu yazısında "Aktüel bir gelişme sonrasında, üç hafta önceki paylaşımı, Kemal beye hatırlatılıyor" ifadesine yer verdi

Yeni Akit'ten Kılıçdaroğlu'na: Karşımıza gelip söyleyin de, yiğitsiniz diyelim
Son Güncelleme: 16 Kasım 2022 Çarşamba 14:44
16 Kasım 2022 Çarşamba 14:40

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dünkü grup toplantısında Yeni Akit'e tepki göstermişti.

CHP’nin İkinci Yüzyıl Vizyonu' çerçevesinde ekim ayında ABD'ye giden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Bu yolculuk sadece bir ilk durak. İngiltere ve Almanya'da da çok değerli isimlerle, dünyaya anlam ve değer katan kişilerle buluşacağım. Bu çalışmalar bitince, tüm Türkiye'ye açıklayacağım yapısal reçeteyi ve bu reçeteyi herkes görecek. Sadece biraz sabır rica ediyorum, kasım ayında herkes her şeyi duyacak" ifadesini kullanmıştı.

Yeni Akit ise 13 Kasım'da İstiklal Caddesi'ndeki patlamanın ardından Kılıçdaroğlu'nun bu açıklamasını göstererek “Kılıçdaroğlu Ekim ayında ‘Kasım'ı bekleyin’ demişti! ‘Patlamayı mı kastetti?’ sorusu gündemde” başlığını atmıştı.

"Beş para etmez dilinizin hesabını sormazsam namerdim"

Kılıçdaroğlu, gazeteye tepki göstererek şunları kaydetmişti:

Bakınız şuna, bu bir aparat. az önce söylediğim toplumun kucaklaşmasını istemeyen, kim ve öfke kusan, sarayın beslemelerinin oluşturduğu bir aparat. Bu aparat ve bu aparatı kullananlar şunu çok iyi bilsinler bu fotoğrafa koyduğunuz kişi terör örgütünün pusu kurduğu kişidir. Bu kişi başka bir terör örgütünün saldırı düzenlediği kişidir. Bu kişi bir terör örgütünü bitirme planını yapıyor diye utanmadan sıkılmadan suçladığınız kişidir.Bu yalanlarınızın, bu hedef göstermenizin, beş para etmez dilinizin hesabını sormazsam namerdim.

Herkes şunu çok iyi bilsin biz Cumhuriyet halk Partisiyiz ve ben CHP'nin genel başkanıyım.işine geldiğiyle terör örgütüyle iş tutanların ölüleri kaldırıp anayasa değiştirenlerin, işine geldiğinde teröristlerle mektup arkadaşı olanların bize vatan millet dersi vermeye asla asla yürekleri yetmez. hadlerini bilecekler. 
"Buyrun gelin"

Karahasanoğlu ise bugünkü yazısında "Buyrun Kemal bey, gelin akittv’ye" dedi.

Karahasanoğlu yazısında şu ifadeleri kullandı: 

Hatırlatma babında, bir paylaşım gündeme getiriliyor..

Aktüel bir gelişme sonrasında, üç hafta önceki paylaşımı, Kemal beye hatırlatılıyor..

Kendisini demokrat.. Basın özgürlüğüne saygılı.. Farklı düşüncelere tahammülü bulunan lider olarak tanıtan Kemal Kılıçdaroğlu parlıyor.

Haydi Kemal bey..

Gel akittv’ye..

Sen akit’e akredite uygulaması yapıyorsun ama..

Bak biz sana akredite uygulamıyoruz.

Gel, gözümüzün içine baka baka, o sözleri tekrarlayabilecek misiniz, bakalım..

Boşver, terör örgütünün pusu kurmasını..

Terör örgütünün elemanları etkisiz hale getirilirken, senin milletvekilinin attığı iftiraya senin çıtını çıkaramadığından bahset..

Beş para kim eder, kim etmez, gıyabımızda değil..

Tek kale maç yaparak değil..

Karşımıza gelip söyleyin de, yiğitsiniz diyelim..

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar