Karamollaoğlu: Her parti ile fikir alışverişine hazırız

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Biz bugün CHP ile dirsek temasındayız bulunuruz. Fikir alışverişi yaparız. İYİ Parti’yle de yaparız. Bu konuda iktidara da açığız” açıklamasında bulundu.

Karamollaoğlu: Her parti ile fikir alışverişine hazırız
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
16 Nisan 2018 Pazartesi 14:12

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Biz bugün CHP ile dirsek temasındayız bulunuruz. Fikir alışverişi yaparız. İYİ Parti’yle de yaparız. Bu konuda iktidara da açığız” şeklinde konuştu.

"HER PARTİ İLE FİKİR ALIŞVERİŞİNE HAZIRIZ"

Edirne’de basın mensuplarıyla bir araya gelen Karamollaoğlu siyasetten 2 kere 2 her zaman 4 et miyor. Bazen 2 kere 2, 5 ediyor diyerek sözlerini şu cümlelerle sürdürdü, “Biz bugün CHP ile de dirsek temasındayız. Bulunuruz. Fikir alışverişini yaparız. İYİ Partiyle de yaparız. Başkalarıyla da yaparım. İktidara da açığız biz. ‘Küsüz, sizle konuşmayız biz' öyle bir tavrımız yok. Biz ne söylediğimiz biliyoruz. Yanlışlar hakkındaki kanaatlerimiz açık, kesin. Doğru politikaların ne olması gerektiği yönündeki fikirlerimiz çok net. Onun için biz herkesle konuşuruz. Konuşmayı ittifak diye isimlendirirseniz bu doğru olmaz. Bu ittifak değil sadece bir diyalogun oluşmasıdır”dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar