Kadına kurşun yağdırdı!

İstanbul'da bir kişi, sokak ortasında bir kadına kurşun yağdırdı. Saldırının hedefi olan kadın ile o sırada yoldan geçen bir vatandaş, seken kurşunun isabet etmesiyle yaralandı. Silahlı saldırgan daha sonra silahla kendisini kafasından vurarak ağır yaralandı.

Kadına kurşun yağdırdı!
Son Güncelleme: 19 Mart 2020 Perşembe 11:16
19 Mart 2020 Perşembe 11:14

İstanbul Ümraniye'deki Yamanevler Mahallesi'nde sabah saatlerinde gerçekleşen olayda, iddiaya göre bir kişi, saplantılı şekilde aşık olduğu bir kadınla sokak ortasında tartışmaya başladı. Çıkan tartışmada saldırgan silahına davranarak kadına kurşun yağdırdı.

Yoldan geçen de vuruldu

Kadın ayağından vurulurken, o sırada yoldan geçen bir vatandaş da kurşunun isabet etmesiyle ayağından yaralandı. Silahlı saldırgan daha sonra silahı kendi kafasına doğrultup ateş ederek kendisini ağır yaraladı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

"Kendi kafasına da ateş etti"

Olayı gören bir vatandaş, “Sabah 4-5 el silah sesi duyduk. Ben cama çıktım, kadın yerde yatıyordu, bağırıyordu. Adam bir el daha ateş etti, ardından kendi kafasına doğru ateş etti. Sonra polisi, ambulansı aradık 3 yaralı vardı” dedi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar