Kadın teröristler anlattı: Kod adı sapık Abbas

Son 1 yıl içinde teslim olan kadın teröristlerin ifadeleri raporlaştırıldı. Kadın teröristlerden biri ifadesinde, “Duran Kalkan kamplarda kadınlar arasında 'Biçirpînin (sapık) Abbas' olarak anılır” dedi.

Kadın teröristler anlattı: Kod adı sapık Abbas
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
16 Ağustos 2018 Perşembe 09:58

PKK terör örgütü TSK’nin yaptığı operasyonlarla köşe sıkışmış durumda. Terör örgütünden kaçan teröristler güvenlik güçlerine sığınıyor. Sabah’ta yer alan habere göre, istihbarat birimleri 1 yıl içinde teslim olan 297 kadın teröristin ifadelerini raporlaştırdı.

“KADINLARIN CİNSEL KÖLE GİBİ KULLANILMASINA GÖZ YUMULUYOR”

Silav Garzan, isimli  örgüt üyesi kadın ifadesinde, “Kandil'de tecavüze karşı çıktığı ya da tecavüze uğradığı için infaz edilenler ile yaşadıklarına dayanamayarak intihar eden kadınların kemiklerini dizseler köylerinden Kandil'e kadar uzanır. Örgütün kadın yapılanması YJA STAR'ın başındaki kadınlar, kadınların erkek yöneticiler tarafından cinsel köle gibi kullanılmasına göz yumuyor." Dedi

“ÖZEL İNFAZ TİMLERİ KURULDU”

Zozan Fırat adlı örgüt üyesi infaz timlerinin kurulduğunu belirterek, “Örgütten kaçışlar artınca Kandil bölgesindeki kamp alanlarında özel infaz timleri kuruldu. Nisan ve mayısta, 40'a yakın arkadaş bu timler tarafından infaz edildi. 27'sinin infazını telefonla da görüntülemişler. Bunu kamplarda bize izlettiler” açıklamasını yaptı

“DURAN KALKAN'IN LAKABI 'SAPIK ABBAS'”

 Bir kadın için Kandil’in tecavüz demek olduğunu belirten örgür üyesi Rojbin Delila isimli şahıs şu ifadeleri kullandı:

“Bir kadın için Kandil demek tecavüz demektir. Kandil'de kadın, isteyenin dilediğince kullandığı bir metadır. Hem benim hem kuzenimin bedeni bunları yaşadı. Yönetici kadronun cinsel sapkınlığı kadınla da sınırlı değil. Suriye'den kaçırılıp getirilen oyun çağındaki çocuklara bile tecavüz ediyorlar. Duran Kalkan kamplarda kadınlar arasında 'Biçirpînin (sapık) Abbas' olarak anılır. Kuzenim 6 ay önce göreve gitti. Bir daha haber alamadım. Yaşamak için değil yaşananları anlatmak için döndüm.”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar