Volkan Demirel'in yankıları devam ediyor

Fenerbahçe’de kadro dışı kalan Volkan Demirel’in söylediği sözlerin Comolli tarafından Ali Koç’a farklı şekilde iletildiği iddia edildi.

Volkan Demirel'in yankıları devam ediyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
9 Ekim 2018 Salı 12:27

Fenerbahçe’de 3 futbolcunun kadro dışı bırakılması spor camiasında gündem olmuştu. Dirar ve Aatıf'la birlikte Volkan Demirel de kadro dışı bırakıldı.

Volkan'ın takımdan uzaklaştırılmasına taraftarların tepkisi devam ederken olayın perde arkasına ulaşıldı.

Comolli'nin Volkan'ı odasına çağırdığı ve "Söyle kaptan. Takım neden bu halde?" sorusunu yöneltince tecrübeli oyuncunun tüm gerçekleri Comolli'nin yüzüne vurduğu ve Fransız futbol adamının bundan rahatsız olduğu belirlendi.

“Kadro yeterli değil”

Volkan'ın Sportif Direktör Comolli'ye "Çünkü kadro yeterli değil. Geçen sezonki kadro daha iyiydi. Souza gitti... Orta saha zayıfladı. Defansa gerekli takviye yapılamadı. Yapılan transferler yetersiz ve uyum sağlayamadı" yanıtını verdi.

“Eski sistem daha iyiydi”

Yeni hoca ve yeni bir sistemin de olduğunun altını çizen Volkan'ın "Ancak eski sistem daha iyiydi" sözleri Comolli'yi kızdırdı. Comolli’nin Volkan'ın görüşlerini Ali Koç'a farklı şekilde ilettiği iddia edildi. Comolli, Volkan'ın biletini kesince Ali Koç da bu ayrılığı onayladığı belirtildi

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar