Liderlerden İsrail'in Refah'taki saldırısına tepki: İnsanlık ölüyor, insan sandıklarımız ise seyrediyor

İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki Refah kentinde yerinden edilen Filistinlilerin çadırlarına düzenlediği saldırıya siyasi parti liderlerinden tepkiler gelmeye devam ediyor.

Liderlerden İsrail'in Refah'taki saldırısına tepki: İnsanlık ölüyor, insan sandıklarımız ise seyrediyor
Son Güncelleme: 27 Mayıs 2024 Pazartesi 13:58
27 Mayıs 2024 Pazartesi 13:55

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İsrail'in Refah'ta Filistinlilerin kampına düzenlediği saldırıya sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ise "Susmayın, Refah’ta katliam var!" tepkisini gösterdi.

'AÇIN ARTIK GÖZLERİNİZİ, DUYUN ARTIK FERYATLARI'

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da "Aylardır Gazze’de, İsrail yönetimi, kana susamış bir canavar gibi saldırmaya devam ediyor. Bütün dünyanın gözleri önünde insanlık katlediliyor, bir soykırım işleniyor. Ey dünya, bu savaş İsrail ile insanlık arasında. Açın artık gözlerinizi, duyun artık feryatları. Masumların kanı ellerinize yapışıyor. Katil İsrail yönetimi şimdide Refah’taki çadır kampını bombalayarak, onlarca masumu katletti. Daha ne olmalı, bu vandalları durdurmak için? İnsanlık ölüyor, insan sandıklarımız ise seyrediyor" ifadelerini kullandı.

'İSRAİL KARŞISINDA DAHA NE KADAR SESSİZ KALINACAK'

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "İnsanlıktan nasibini almamış terör rejimi, insanları ve insanlığı katletmeye devam ediyor. Siyonist rejim, bu anlayışla devam ettiği ve kendilerine 'dur' denilmediği müddetçe yeryüzü üzerinde huzur ve barışı tesis etme ihtimali yoktur. Şimdi de Refah çadır kampına bombalar yağdıran, onlarca masum insanın yanarak can vermesine sebep olan İsrail karşısında daha ne kadar sessiz kalınacak Allah aşkına? Elinde yetki bulunduranlar, ne zaman somut ve caydırıcı adımlar atacak?" diye sordu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar