İmamoğlu'nun Erdoğan'dan iki talebi var

Gazeteci İsmail Küçükkaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Kadir Topbaş'ın cenazesinde bir araya geldiğini söyledi. Küçükkaya, İmamoğlu'nun Erdoğan'dan iki talepte bulunduğunu aktardı.

İmamoğlu'nun Erdoğan'dan iki talebi var
Son Güncelleme: 19 Şubat 2021 Cuma 13:41
19 Şubat 2021 Cuma 13:31

Geçtiğimiz hafta tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yuman eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, çok sayıda siyasinin de katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Erdoğan ve İmamoğlu arasında kısa görüşme

Topbaş'ın cenaze törenine katılanlar arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da vardı. Cenazede birlikte görüntü vermeyen Erdoğan ve İmamoğlu arasında sürpriz bir görüşme gerçekleştiği ortaya çıktı.

FOX TV’de Çalar Saat programını sunan İsmail Küçükkaya, İmamoğlu’nun,  Cumhurbaşkanı Erdoğan ile arasında geçen diyaloğu kendisine anlattığını belirterek detayları aktardı.

Küçükkaya’nın aktardığına göre, İmamoğlu Erdoğan’dan 2 talepte bulundu. İmamoğlu, “Sizden para istiyor değilim. Ama borçlanma talebimiz var, belediyenin durumunu biliyorsunuz. Borçlanma talebimizi onaylamanızı bekliyoruz. İkincisi de 8 yıldır belediyeye otobüs alınmıyor. Ot

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar