İmamoğlu ve Yavaş’tan ilk açıklama

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İBB Başkanı ve ABB Başkanı Yavaş’a çağrısı sonrası iki belediye başkanı toplantı yaptı. Toplantı sonrası iki Başkan açıklamalarda bulundu.

İmamoğlu ve Yavaş’tan ilk açıklama
Son Güncelleme: 4 Mart 2023 Cumartesi 08:39
3 Mart 2023 Cuma 23:43

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İBB Başkanı ve ABB Başkanı Yavaş’a çağrısı sonrası iki belediye başkanı toplantı yaptı. Toplantı sonrası iki başkan açıklamalarda bulundu.
İBB Başkanı İmamoğlu'nun açıklamaları şöyle:

"Millet İttifakı halkımızın içinden geçtiği zor bir dönemde ağır bir sorumluluk alarak devleti etkin ve demokratik, toplumu huzurlu ve zengin kılma iradesiyle kurulmuş bir siyasi birliktir. Milletimize çaresiz, umutsuz ve yalnız olmadıklarını göstereceklerine inanıyorum.
CHP’nin öz evladı ve Millet İttifakı’nın Belediye Başkanı olarak milletimizin arzu ettiği birlik içinde, ittifak masasında irademizi temsil eden Sayın @kilicdarogluk’un ve Millet İttifakı’nın, eksilmeden çoğalarak büyüyeceğinden şüphem yoktur.

Yavaş'ın açıklamaları şöyle:

Bugüne kadar yaptığımız açıklamalarda Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun iradesi dışında hareket etmeyeceğimizi belirtmiştik. Aynı çizgideyiz.

Temennimiz, Millet İttifakı’nın tüm paydaşlarıyla yoluna devam etmesidir.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar