için kaldı

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski: Her senaryoya hazır olmalıyız

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski Noel Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Yıl sonuna sadece birkaç gün kaldığına dikkati çeken Ukrayna lideri Rus güçlerinin bu süreçte yeni saldırılar düzenleyebileceğini savundu ve vatandaşları hava saldırılarına karşı dikkatli olmaya çağırdı. Zelenski, her senaryoya hazır olmaları gerektiğini ifade etti.

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski: Her senaryoya hazır olmalıyız
Son Güncelleme: 26 Aralık 2022 Pazartesi 10:11
26 Aralık 2022 Pazartesi 10:07

Zelenskiy, Telegram hesabından paylaştığı görüntülü mesajında ulusa seslenerek, 25 Aralık'ta ülkesinde ve dünya genelinde Noel Bayramı'nı kutlayan herkesin bayramını tebrik etti.

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Rus ordusunun saldırıları yüzünden ülkede enerji sorunları yaşanmasına rağmen zafer için mücadele etmeye devam edeceklerini belirterek, her senaryoya hazır olmaları gerektiğini söyledi.

 

AA'nın haberine göre; Rusya-Ukrayna savaşının devam ettiğini hatırlatan Zelenskiy, Rus ordusunun, son günlerde Herson kentine düzenlediği saldırılarda sivilleri hedef aldığını kaydederek, "Her Rus katilini bulacağız." dedi.

Yıl sonuna sadece birkaç gün kaldığına dikkati çeken Zelenskiy, Rus güçlerinin bu süreçte yeni saldırılar düzenleyebileceğini savunarak, vatandaşları hava saldırılarına karşı dikkatli olmaya çağırdı.

Rus saldırıları yüzünden Ukrayna genelinde yaşanan elektrik kesintilerine rağmen zafer için mücadele etmeye devam edeceklerini belirten Zelenskiy, "Ama her senaryoya hazır olmalıyız." diye konuştu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar