Hazine ve Maliye Bakanlığı 300 vergi müfettiş yardımcısı alacak

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından planlanan yeni istihdam kapsamında, 300 vergi müfettiş yardımcısı alımı gerçekleştirilecek.

Hazine ve Maliye Bakanlığı 300 vergi müfettiş yardımcısı alacak
Son Güncelleme: 26 Aralık 2023 Salı 16:10
26 Aralık 2023 Salı 16:08

Hazine ve Maliye Bakanlığı,  internet sitesinde yer alan duyuruya göre, bu alımlar kapsamında 270 kişi iktisadi ve idari bilimler ile hukuk fakültelerinden, geri kalan 30 kişi ise çeşitli mühendislik fakültelerinin belli bölümlerinden mezun adaylar arasından seçilecek.

Giriş sınavı için başvurular, 12 Şubat-23 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılacak.

Hazine ve Maliye Bakanlığı 300 vergi müfettiş yardımcısı alacak resim: 0

Nasıl başvuru yapılıyor? 

Adaylar başvurularını, Bakanlık resmi internet sitesindeki elektronik platform üzerinden gerçekleştirecekler. Bu süreçte adaylar, son bir ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğraf, kendi el yazısıyla hazırlanan öz geçmişin sisteme yüklenmesi, ve başvuru formunun doldurulması aşamalarını tamamlayacaklar.

Giriş sınavı, iktisadi ve idari bilimler ile hukuk fakülteleri mezunları için klasik usulde 23-24 Mart 2024 tarihlerinde Ankara'da düzenlenecek. Bu sınav, sabah ve öğleden sonra olmak üzere toplamda 4 oturumdan oluşacak. Mühendislik fakültelerinin bazı bölümlerinden mezun olan adaylar için ise sınav, 23 Mart 2024 tarihinde Ankara'da tek oturumda test şeklinde gerçekleştirilecek.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar