Gül, İstanbul seçimleri için oy verdi: Hayırlı neticeler neyse Türkiye için o olsun

İstanbul seçimleri için oyunu kullanan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, “İnşallah hayırlı neticeler neyse Türkiye için o olsun. Bundan sonra önümüzde 4, 4.5 yıllık bir dönem var” dedi

Gül, İstanbul seçimleri için oy verdi: Hayırlı neticeler neyse Türkiye için o olsun
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
23 Haziran 2019 Pazar 14:37

Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yenileme seçimi için Beykoz Şehit İsmail Kefal İlkokulu’nda oyunu kullandı.

Oyunu kullanmak için korumalar eşliğinde Beykoz’daki okula gelen Gül’e vatandaşlar ilgi gösterdi. Eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte oyunu kullanan Gül, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Gül şunları söyledi:

“Bir kez daha vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Hayırlı olsun. İnşallah hayırlı neticeler neyse Türkiye için o olsun. Bundan sonra önümüzde 4, 4.5 yıllık bir dönem var. İnşallah her şey güzel olur, iyi olur memleket için. Muhakkak ki insanlarımızın beklentileri var inşallah onlar karşılanır. Önümüzde yeni bir seçim olmaması o bakımdan büyük bir avantaj. Türkiye’nin gündemine sarılmak, halkın beklentilerini, memleketin ihtiyaçlarını karşılamak açısından. Ümit ederim böyle bir dönem başlar artık. Tekrar hayırlı olsun"

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar