Haluk Levent: Eleştiriye tahammül gösterilmeli

RS FM'de yayınlanan Bidebunudinle programına konuk olan Levent, "Sosyal demokratım diyenler eleştiriye daha fazla tahammül göstermeli" dedi.

Haluk Levent: Eleştiriye tahammül gösterilmeli
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:44
25 Ekim 2017 Çarşamba 18:10

İstanbul, Ankara, Bursa gibi AK Partili belediye başkanlarının istifa etmesi, ana muhalefetin tepkisini çekmişti.

Sanatçı ve aktivist Haluk Levent,  ana muhalefet partisinin tavrını sosyal medyadan eleştirdi. "Hani Gökçek seçimi adil kazanmamıştı, bu kendi söyleminize ters değil mi Kılıçdaroğlu" diyen Levent'e, eski CHP Milletvekili Durdu Özbolat'ın sahibi olduğu Yurt Gazetesi tepki gösterdi. "Kılıçdaroğlu'na sataşan Haluk Levent'e tepki yağdı" başlığıyla bir haber yayımlayan Yurt Gazetesi'ne cevap veren Haluk Levent, "Sevgili Yurt gazetesi. Yandaş gazetelerden ne farkınız kaldı? Her fikrini söyleyene böyle mi davranacaksınız?" dedi.

Konuya ilişkin Haluk Levent, şunları söyledi:

"Yurt Gazetesi sert bir tepki gördüğümü söyledi ancak o gazetenin takipçileri, herhangi bir tepki olmadığını ve benim haklı olduğumu dile getirdi. Ben Cumhuriyet Halk Partisi'nin yaklaşımını eleştirmiyorum. Ben CHP'nin Genel Başkanı'nın Melih Gökçek çıkışının normal şartlarda doğru olduğunu söyledim."

'EĞİTİM SORUNU VARKEN SIRBİSTAN'DAN GELEN ETİ TARTIŞMAK YANLIŞ'

Levent, Kılıçdaroğlu'nun açıklamasının "Muhalefet lideri olarak 'Ey Melih Gökçek, ben seni yargılatıp koltuğundan edeceğim' diyebilirsiniz." şeklinde olması gerektiğini ifade ederken, CHP liderinin 'helal et' çıkışına da değindi. Levent, "Ülkemizde dağ gibi sorunlar varken, bir milli eğitim sorunu varken, okullarımızda derslere imamlar giriyorken, sizin Sırbistan'dan gelen etin helal mi haram mı şeklinde bir tartışmaya girilmesinin yanlış olduğunu düşünüyorum" dedi.

'KENDİSİNE SOSYAL DEMOKRAT DİYENLER…"

Yurt Gazetesi'nin kendisine tepki göstermesini de değerlendiren Levent, "Kendisine sosyal demokrat diyen insanların, eleştirilere daha fazla tahammül göstermesi gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar