Turgay Güler: Muharrem İnce programıma gelmek için soruları görme şartı getirdi

Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Sıradışı programının sunucusu Turgay Güler Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin programına konuk olmak için ,"Benim belirleyeceğim soruları sorarsa gelirim" yanıtını verdiğini iddia etti.

Turgay Güler: Muharrem İnce programıma gelmek için soruları görme şartı getirdi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
2 Haziran 2018 Cumartesi 20:08

Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Sıradışı programının sunucusu Turgay Güler, CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'yi programına davet etmek istediğini resmi Twitter hesabı üzerinden duyurdu.

Turgay Güler tweetlerin devamında şu ifadelere yer verdi:

*Bu arada merak edenler için söyleyeyim: Muharrem İnce Sıradışı'na gelemiyor. "Benim belirleyeceğim soruları sorarsa gelirim" diye haber yolladı! Böyle bir şeyi kabul etmem mümkün değil! Dedim

*Muharrem İnce bir şartla Sıradışı 'na katılırım dedi: Ya soruları önceden görür ve beğenmediklerimi çıkarırım yahut soruları ben belirlerim. Ben de kusura bakmayın dedim.

"Bu kişiyi tanımıyorum"

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Turgay Güler'in 'programıma çıkmak için soruları görme şartı getirdi' iddialarına Twitter üzerinden yanıt verdi. İnce, "Bu kişiyi tanımıyorum, kendisiyle hiç görüşmedim, haber yollamadım. zaten yandaş medya dediğin tam da budur:) Beni Tayyip Erdoğan ile karıştırıyor!" açıklamasında bulundu.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar