AK Parti'den yeni reklam filmi: Gerçekleştirenler hayal edenlerdir! İnanırsan, başarırsın.

14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kalmasına rağmen seçim çalışmalarına hız kaybetmeden devam eden AK Parti'den yeni reklam filmi geldi. "Gerçekleştirenler hayal edenlerdir. İnanırsan, başarırsın." başlığı ile yayınlanan reklamda teknolojik gelişmeler ön planda tutuluyor.

AK Parti'den yeni reklam filmi: Gerçekleştirenler hayal edenlerdir!  İnanırsan, başarırsın.
Son Güncelleme: 9 Mayıs 2023 Salı 20:58
9 Mayıs 2023 Salı 20:37

Türkiye 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine gidecek. Cumhurbaşkanı adayları ve partiler seçim çalışmalarına devam ediyor. 

Pazar günü yapıyacak seçimlere hız kaybetmeden gece gündüz çalışan AK Parti, yeni reklam filmi hazırladı. İngilizce şarkı ile yapılanların anlatıldığı filmde teknolojik gelişmeler ön planda tutuldu.

Türkiye Yüzyılı Başlıyor etiketiyle sosyal medyada binlerce beğeni alan rekler için şu ifadeler kullanıldı:

"Bir Ülke Düşün!
Hayal Eden, Yarınlarına İnanan İnsanların,
Hayallerini Gerçekleştirenlerin, Başaranların Ülkesi!..
Senin Ülken! Geleceğinin Ülkesi!

Sözünün arkasında duran ve inanarak hedeflerine emin adımlarla ilerleyen liderinin arkasında yürüyen bu ülkenin çocukları Cumhuriyetimiz’i 100. yılına taşıdı.

Bugün gelinen noktada; ulaşımdan savunmaya, kültür sanattan sosyal hayata, enerjiden sağlığa her alanda yapılan yatırımların ve atılımların altının çizildiği, Cumhuriyetimiz’in 100. Yılında, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla bu ülkenin çocuklarının imza attığı başarıların anlatıldığı AK Parti’nin yeni reklam filmi yayında!

Ülkemiz insanlarının daha iyilerini gerçekleştireceklerine inanıyoruz. Çocukları için müreffeh bir gelecek tasarlayanların ülkelerindeki bu atılımlara, insan gücüne, tutkularına ve başarılarına saygı duyuyoruz..."

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar