Gamze Özçelik'ten iddialara yanıt

Gamze Özçelik'in sosyal medyada kendisine yöneltilen İstanbul Sözleşmesi ile ilgili sorulara, "Allah'a iman ettim sadece ve sadece o yaşatır ve öldürür ve diriltir" şeklinde yanıt verdiği ileri sürüldü. Özçelik konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Gamze Özçelik'ten iddialara yanıt
Son Güncelleme: 30 Mart 2021 Salı 14:38
30 Mart 2021 Salı 13:16

Gamze Özçelik'in sosyal medyada kendisine yöneltilen İstanbul Sözleşmesi sorularına, "İstanbul sözleşmesi yaşatır bu konuda niye paylaşım yapmıyorsunuz?' diyenler var. Ben Allah'a iman ettim sadece ve sadece o yaşatır ve öldürür ve diriltir" cevabını verdiği öne sürülmüştü.

Ülke ülke dolaşarak ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatan eski oyuncu, çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı.

Söz konusu ifadelerin kendisine ait olmadığını ifade eden Özçelik, yayınladığı gönderide, "Tek Twitter hesabım budur. Adıma açılmış hesaplar ve söylenen sözler tarafıma ait değildir. Yeri geldiğinde adli mercilere başvuracağımın bilinmesini rica ediyorum. Hayırlı geceler" dedi.

Ardından bir açıklama daha yapan 38 yaşındaki Gamze Özçelik, şunları söyledi:

İstanbul Sözleşmesi ile ilgili hiçbir mecrada, hiçbir açıklamam olmamıştır. Yazılanlar bir fan sayfasına aittir. Benmişim gibi sayfa açan, yazılar yazan ve yalan haber yapan mecralara karşı üzülerek yasal hakkımı kullanacağım. Herkesi daha hassas olmaya davet ediyorum.

Gamze Özçelik, oyunculuğu bıraktıktan sonra 'Umuda Koşanlar Derneği'nin kurucu başkanı olarak kendini yardım işlerine adamıştı.

Özçelik, 2008 yılında kendisi gibi oyuncu olan Uğur Pektaş ile nikah masasına oturmuştu. 2010'da oğulları Murathan'ı kucaklarına alan ikili, yollarını 2011 yılında ise ayırmıştı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar