için kaldı

Fatma Nur öğretmen katledildi! Sendikalar grev kararı aldı

Çekmeköy’de 17 yaşındaki bir öğrencinin bıçaklı saldırısında hayatını kaybeden öğretmen Fatma Nur Çelik için eğitim sendikaları iş bırakma kararı aldı.

Fatma Nur öğretmen katledildi! Sendikalar grev kararı aldı
Son Güncelleme: 3 Mart 2026 Salı 08:15
3 Mart 2026 Salı 08:15

İstanbul Çekmeköy’deki Taşdelen Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, 11. sınıf öğrencisi 17 yaşındaki F.S.B., okulda yaptığı bıçaklı saldırıda öğretmen Fatma Nur Çelik (44) ve bir diğer öğretmen Z.A. (52) ile 15 yaşındaki öğrenci S.K.’yi yaraladı. Ağır yaralanan Fatma Nur öğretmen, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Olayda yaralanan Z.A. ve S.K.’nin durumlarının da ciddi olduğu bildirildi.

GREV KARARI

Saldırı sonrası eğitim sendikaları, eğitimde şiddete tepki göstermek amacıyla  3 Mart salı günü iş bırakma ve grev kararı aldı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar