Fatih Erbakan: Biz batmakta olan Titanik'e binmeyeceğiz

Saadet Partisi merhum Lideri Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, AK Parti ve MHP'nin üzerinde anlaştıkları 'Cumhur İttifakı'nın içinde yer almayacağını ve 28-29 Nisan'da kuracağı partinin adının ve simgesinin net olarak ortaya çıkacağını ifade etti.

Fatih Erbakan: Biz batmakta olan Titanik'e binmeyeceğiz
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
13 Nisan 2018 Cuma 20:34

AK Parti ve MHP’nin kurduğu ‘Cumhur İttifakı’na katılacağı iddia edilen Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan 5 ay önce yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullanmıştı: Bir kez daha bu gafillere, bu dişi çıkmamış çocuklara bu bizi kendisiyle aynı zanneden zavallılara haykırıyoruz. Biz batmakta olan Titanik gemisine binmeyeceğiz.  

Bu konuşmasının ardından ‘Gafiller ve batmak olan Titanik gemisine binmeyeceğiz' ifadeleri ile kimi kastettiği merak konusu olmuştu.

Fatih Erbakan Kanal D Haber’den Seçil Özer'e  verdiği röportajda Gençlik Buluşması’ndaki sözlerine açıklık getirdi.

Seçil Özer: ‘Batan Titanik gemisine binmeyeceğiz’ burada kastettiğiniz AK Parti mi Saadet Partisi mi?

Fatih Erbakan: Asıl kastedilen iktidardaki parti. AK Parti’yi kastediyoruz. Orada kastımız AK Parti’ye gidip üye olup, AK Partili olmayı kastediyoruz. Hayali söylentiler çıkartılıyor. Görüşme yapıldı anlaşıldı, geçiyor, geçecek… Amacımızın sadece kendimizin bir makama gelmesi, milletvekili veya bakan olması olmadığını ifade ettik.

Seçil Özer: Fatih Erbakan ittifaka katılacak mı?

Fatih Erbakan: Bir ittifakın içerisinde yer almak daha yüksek oy alan partinin adeta yedeği konumunda milli görüş hareketine, zihniyetini temsil etmek çok da bizi tatmin eden bir durum değildir.

Seçil Özer: Fatih Erbakan parti kuracak mı?

Fatih Erbakan: 2019 seçimlerine yetişecek bir şekilde parti kurmak istiyoruz. Bir seçimi daha pas geçmek istemiyor ekibimiz. İstişareler yapılıyor. 28-29 Nisan’da partinin ismi ve logosu daha da netleşecek.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

MUSA KAYA En beğenilen yorum
Ey zalimler Artık Kervan yola çıkıyor.
BAHRİ
RAHMETLİ ERBAKAN HOCANIN"1969 YILINDAN BERİ KURMUŞ OLDUĞU"PARTİ..,SANKİ PARTİ ÜRETİYOR, HADİ HAYIRLISI.!!!
zubeyde
Hadi ordan hadi