Evlenmek istemeyen genç kız minibüsteyken kaçırıldı

Mersin'de üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Zelal Topçul, bindiği minibüste 2 kişi tarafından kaçırıldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

1 8

Mersin Üniversitesi'nde hemşirelik bölümünde okuyan 20 yaşındaki Zelal Topçul, minibüste 2 kişi tarafından kaçırılırken, kaçıranların akrabası olduğu ortaya çıktı.

2 8

Mersin'de oturan aile, polis merkezine giderek, kızlarını kaçıran kişilerden şikayetçi oldu. 

3 8

Topçul'u kolundan tutarak kaçıranların akrabaları olduğu, genç kızı kaçıran akrabasının daha önce genç kızla evlenmek istediği ve Zelal Topçul'un kabul etmediğini söyledi.

4 8

Polis, genç kızı kaçıranların peşine düşerken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

5 8

Kaçırılan kızın babası Müge Anlı'nın programına bağlandı ve kızını kaçıranların amca çocuklarının çocukları olduğunu söyledi.

6 8

Zelal Topçul'un babası, canlı yayında ''Kaçıran kişiler tanıdık, telefonları kapatmış. Ailesi de tehdit mesajları atıyor. Bizim için devreye giren yeğenlerim var, onları tehdit ediyormuş. Zorbalık işi bu'' dedi.

7 8

Olayın dün yaşandığını belirten Müge Anlı, ''Görüntüleri izlerken tüylerim diken diken oldu. 20 yaşında otobüste teyzesiyle birlikte seyahat ederken, binenler de ailenin akrabaları. Daha önce sevdiğini söylemiş ama kız istemediğini söylemiş'' ifadelerini kullandı. 

8 8