
Gül’ün ifadesinde, alınan rüşvet paralarının bir kısmını dayısının talimatıyla yine onun arkadaşı A.D.K.'ye teslim ettiğini beyan ettiği öğrenildi.

ZİRAİ DEPODA SAKLADIĞINI SÖYLEDİ
Bunun üzerine gözaltına alınan A.D.K., parayı Kara'nın talimatıyla Hüseyin Cem Gül'den alıp zirai depoda sakladığını söyledi.

EURO, DOLAR VE KÜLÇE ALTINLAR DEPODA BULUNDU
Cumhuriyet savcısı huzurunda dün yer gösterme ve arama işlemi yapıldı. Zirai depoda yapılan aramada 3 kilo külçe altın, 500 bin Euro ve 153 bin 160 dolar ele geçirildi.

NE OLMUŞTU?
Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı otel tadilatı, inşaat ruhsatı ve iskan başvurularıyla ilgili rüşvet alındığı iddiası üzerine Manavgat Belediyesi hakkında soruşturma başlatmıştı.
Rüşvet ve zimmet iddiasıyla düzenlenen operasyonda Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara ve başkan yardımcısı Engin Tüter 8 Temmuz'da tutuklandı.