Erkek şiddeti bu kez Aksaray'da! Melike henüz 15 yaşındaydı

Aksaray'da 15 yaşındaki çocuk ailesiyle gittiği nişan töreninde nişanlısı olduğu iddia edilen erkek tarafından öldürüldü. Kızını korumaya çalışan baba ise başından yaralandı. Polis ekipleri zanlıyı suç aletiyle yakalarken, olay yerinde 12 boş kovan bulundu. Melike Arıbaş'ın annesi ise "Onun yerine ben ölseydim” diyerek sinir krizi geçirdi.

Erkek şiddeti bu kez Aksaray'da! Melike henüz 15 yaşındaydı
Son Güncelleme: 3 Aralık 2022 Cumartesi 17:59
3 Aralık 2022 Cumartesi 17:55

Erkek şiddeti bu kez 15 yaşındaki Melike'de kendisini gösterdi. Aksaray'da meydana gelen olayda, Melike Arıbaş, ailesiyle birlikte bir yakınlarının nişanına gitti.

Genç kız, bir süre sonra nişana gelen ayrıldığı nişanlısı Muhammet Kılıç’ın (22) silahlı saldırısına uğradı. Tabancayla başından vurulan Melike Arıbaş, kanlar içinde yere yığıldı. Kızını korumaya çalışan Doğanay Arıbaş da başından yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan baba- kızdan Melike Arıbaş, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

ANNE İSYAN ETTİ

Hastanede kızının ölüm haberini alan Asiye Arıbaş, “Ne olur Melike’mi verin bana, onu görmek istiyorum. Onun yerine ben ölseydim” diyerek gözyaşı döküp, sinir krizi geçirdi.

12 BOŞ KOVAN BULUNDU

Polis, olayın ardından kaçan Muhammet Kılıç’ı kısa sürede suç aleti silahla yakalayarak gözaltına aldı. Olay yerinde yapılan incelemede ise 12 boş kovan bulundu.

Muhammet Kılıç’ın emniyetteki sorgusunun sürdüğü bildirildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar