Erdoğan'dan İzmir'deki saldırıya tepki: Failin tüm ilişkileri ortaya çıkarılacaktır

AK Parti Antalya İl Teşkilatı Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir'deki saldırıya tepki gösterdi.

Erdoğan'dan İzmir'deki saldırıya tepki: Failin tüm ilişkileri ortaya çıkarılacaktır
Son Güncelleme: 19 Haziran 2021 Cumartesi 18:11
19 Haziran 2021 Cumartesi 18:08

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Antalya İl Teşkilatı Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

"Antalya'yı da, Antalyalıları da ve Antalya teşkilatımızı da gerçekten özlemişiz. Bu coğrafyanın evlatları olan bakanlarımızla, milletvekillerimizle, il ve ilçe teşkilatlarımız ile Antalya için gece gündüz çalışıyoruz. Salgın dönemindeki kısıtlamalara rağmen Antalya'mız gelişmeye devam ediyor.

Aşılama çalışmalarımız da son hızla devam ediyor. Turizm sektörü bakımından kritik önemdeki ülkeler yavaş yavaş seyahat kısıtlamalarını esnetmeye başlıyor. Salı gününden itibaren Rusya'dan yolcular gelmeye başlayacak. Almanya da aynı şekilde. İngiltere'de biraz sıkıntı var. Boris Johnson ile görüştüm, İnşallah oradan da yakın zamanda seyahat kısıtlaması kalkacak.

Turizmde asıl hedefimiz 2019'daki 52 milyonluk turist sayısını en kısa sürede yeniden yakalayıp ardından 70 milyon rakamına doğru yürümektir.

Bugün Antalya'da hükümet yatırımları konusunda da en ufak bir duraksama söz konusu değildir. Ama yerel yönetimlerde durum hiç de iç açıcı değildir. İşte en ufak bir su parası sıkıntısını duyduk.

Eğer biz bir dava adamıysak, bu davanın mensupları birbiri aleyhine konuşamaz. Bırakın gidenler gitsin. Umursamayın.

Öte yandan biz niye 2023 hedefi koyuyoruz. Bu doğrultuda Antalya'da il ve ilçeler dahil silme hepsini kazanmak istiyoruz. 2023'ün startını verdik. Bu noktada 2023 seçimi bir başka olmalı. Kazanmadık gönül bırakmayın. Muhalefet partilerinin milletin ve memleketin geleceğine ışık tutacak vizyonları olmadığını herkese anlatmalıyız.

Türkiye, önüne çıkan her tuzağı bozarak yoluna devam ettikçe, maruz kaldığımız saldırıların mahiyeti değişiyor. Diğer yandan 100'e yakın amirale hesap soruluyor, sorulacak. Siz yanlış yollara saptıkça bu ülkenin yargısı size hesap soracaktır.

İZMİR'DEKİ SALDIRI

Ayrıca İzmir'deki provokatif saldırıyı da en şiddetli şekilde kınıyoruz. Benzerlerini de kınayacağız. Failin tüm ilişkileri ortaya çıkarılacaktır. Fail en ağır cezayı alacaktır."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar