Erdoğan: Burada ne işiniz var diye soramazlar

Konya'da toplu açılış töreninde konuşan Erdoğan sınır ötesi operasyonlarıyla ilgili olarak "Bize burada ne işiniz var diye soramazlar." dedi.

Erdoğan: Burada ne işiniz var diye soramazlar
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:44
28 Ekim 2017 Cumartesi 14:41

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasının satır başlıkları; 

Sizleri hasretle ve muhabbetle selamlıyorum. Sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. 16 Nisan’da büyük Türkiye mücadelemize tarihi bir destek verdiniz. Siz bu yolda bizi hiç yanız bırakmadınız. Bu yolda hep beraber yürüdük. Hep birlikte seçimler için çalışmamız gerekiyor.  Biz bölemeyecekler, bizi parçalamayacaklar. 

'Konya'ya yatırımlar kesintisiz olarak sürecek'

Türk yurdunun şanını tüm dünyaya duyuracağız. Burada 1.5 milyarlık yatırımın açılışını yapıyoruz. Konya’yı sürekli olarak ziyarete gelenler boşa gelmiyor. Konya’ya yaptığımız yatırımları kesintisiz olarak sürdürüyoruz. Şehir büyüdükçe trafik sorunu da artmaya başladı bu sorunu farkındayız.

Türkiye bir asra yaklaşan Cumhuriyet tarihi boyunca inişli ve de çıkışlı da olsa küçümsenmeyecek bir gelişimle bugünlere gelmiştir.

'Milletimiz ayağındaki zoraki geçirilen prangaları attı'

Tek parti döneminin bu ülkeye en büyük kötülüğü tarihimizi 19192’dan 1923’ten başlatan bir eğitim anlayışıdır. 1919 ve 1923 tekrar ayağa kalkma girişimidir. Türkiye artık gücünü bilebilecek bir ülkedir. Onlar bize büyüyemez diyorlar. Milletimiz ayaklarına zoraki geçirilen prangaları da atmıştır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçiş bu işaretlerin biridir. 2023 Türkiye’si bu geleceğin ilk adımdır.

"Bu millete hizmetkar olmak bize nasip oldu"

Tarih boyunca hep kurucu bir şehir olmuştur Konya. Gerek sınır ötesinde gerek terörle mücadele biz varız. Bu milletin hizmetkârı olmak bizler için bir nasip meselesidir. Türkiye’nin de Türk milletini de sırtını yere kimse getiremez. Biz gönlümüzse çizilen sınıra dar gelen bir milletiz. Türkiye’ye Irak’ta Suriye’de ne işiniz var diyorlar. Peki, sizin burada ne işiniz var?

"Bize burada ne işiniz var diye soramaz" 

Burada yaptıkları işleri kendine hak görenler. Bize ‘burada ne işiniz var?’ diye soramazlar.  Bizimde İHA ve SİHA’larımız var. Kötü komşu biz ev sahibi yaptı. Çalışıyoruz… Daha iyi olacak. Yeter ki biz birbirimizse inanalım.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar