Enkazdan 17 saat sonra yaralı kurtarıldı

62 yaşındaki Emine Eren, İzmir'de Barış Sitesi'ndeki enkazdan yaklaşık 14 saat sonra yaralı olarak çıkarılmasının ardından 15. saat içinde 53 yaşındaki Fadime Tolu, 17 saat sonra Hülya Özmet de enkazdan yaralı kurtarıldı. 16 Yaşındaki İnci Okan da yaralı olarak kurtulanlar arasında.

Enkazdan 17 saat sonra yaralı kurtarıldı
Son Güncelleme: 31 Ekim 2020 Cumartesi 14:59
31 Ekim 2020 Cumartesi 09:49

62 yaşındaki Emine Eren, İzmir'de Barış Sitesi'ndeki enkazdan yaklaşık 14 saat sonra yaralı olarak çıkarılmasının ardından 15. saat içinde 53 yaşındaki Fadime Tolu, Yılmaz Erbek Apartmanı enkazından sağ olarak kurtuldu. Ayrıca, Hülya Özmet de enkazdan17 saat sonra yaralı kurtarıldı

Cuma günü, saat 14.51’de Ege Denizi Seferihisar açıklarında 6.6 büyüklüğünde gerçekleşen deprem, tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Yıkılan binalarda arama kurtarma çalışmaları devam ederken umutlarımızı yeşerten haberler peş peşe gelmeye başladı. 62 yaşındaki Emine Eren 14 saat sonra enkaz altından çıkarken, 53 yaşındaki Fadime Tolu 15 saat sonra enkazdan sağ olarak kurtarıldı.

17 saat sonra yaralı kurtarıldı

İzmir'de arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü Rıza Bey Apartmanı enkazından 16 yaşındaki İnci Okan ve Yılmaz Erbek Apartmanı enkazından da Hülya Özmet, yaklaşık 17 saat sonra yaralı olarak kurtarıldı.

İzmir'de 17 saat sonra enkaz altından bir kişi daha kurtarıldı

İzmir'de arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü Barış Sitesindeki enkazdan 50 yaşındaki Nurcan Tosun yaralı olarak kurtarıldı.

Depremde alt üç katı çöken Barış Sitesindeki bir apartmanın enkazında yürütülen çalışmalarda 17 saat sonra Nurcan Tosun'a ulaşıldı.

Tosun, ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesine gönderildi.

Eşi İbrahim Tosun, büyük sevinç yaşadı.

Önce köpeği fıstık, ardından inci kurtarıldı

Bayraklı ilçesinde çöken 8 katlı Rıza Bey Apartmanı’nın enkazının altında mahsur kalan 16 yaşındaki İnci Okan ve köpeği Fıstık kurtarıldı.

Enkazda arama kurtarma çalışması yürüten ekipler, önce İnci Okan’ın köpeği, Fıstık’a ulaştı. Ardından da depremden yaklaşık 17 saat sonra saat 08.00 sıralarında İnci Okan’a ulaştı. Enkazdan yaralı kurtarılan İnci Okan, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar