Diyarbakır'daki tacizcinin yakalanması için özel ekip kuruldu

Diyarbakır'da Suriye uyruklu E.X. adlı kadının taciz edildiği olayla ilgili Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, tacizcinin yakalanması için özel ekip kurdu.

Diyarbakır'daki tacizcinin yakalanması için özel ekip kuruldu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
15 Aralık 2017 Cuma 15:13

Diyarbakır'ın Merkez Bağlar ilçesi 5 Nisan Mahallesi Yusuf İslam Caddesi'nde iki çocuğuyla birlikte yürüyen ve hamile olduğu belirtilen Suriye uyruklu E.X tacize uğradı. Taciz anına dair görüntülerin paylaşılmasının ardından tacizcinin yakalanması amacıyla Diyarbakır Emniyet Müdürlüğünce özel bir ekip oluşturuldu.

Tacizcinin yakalanmasına yönelik kurulan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı özel ekiple, 11 Aralık günü meydana gelen taciz olayına dair kapsamlı araştırma başlatıldı.

12 Aralık günü Diyarbakır Bağlar Polis merkezine giderek şikayetçi olduğu öğrenilen E.X.'in ifadesinde, olay günü çocuklarını okula götürdüğü sırada arkadan yaklaşan bir kişinin kendisini elle taciz ettiğini, ardından tacizciye tepki göstermesi üzerine kişinin belinden küçük bir tabanca çıkararak üzerine doğru yürüdüğünü ve daha da sonra uzaklaştığını söylediği belirtildi.

Ekipler, bölgedeki güvenlik kameralarının yanı sıra mobese kameralarını da incelemeye aldı. Çok sayıda görüntüyü izleyerek, burada bulunanlarla yüz yüze görüşme yapan ekipler, tacizcinin kaçış yönündeki güzergahlardaki araştırmasını sürdürüyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar