Dilan Polat'ın cezaevinden yazdığı mektup ortaya çıktı

Kara para aklama, vergi kaçırma, suç örgütü kurma suçlarından tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın cezaevinden Gazeteci İsmail Saymaz'a yazdığı mektup ortaya çıktı. Dilan Polat yazdığı mektupta "Burada çok üzgünüm. Üzüntümün en büyük kaynağı çocuklarımı göremeyişim. Hakkımdaki haksız suçlamalara karşı çaresiz oluşum da beni üzüyor. Ama Allah dayanma gücü veriyor." ifadelerini kullandı.

Dilan Polat'ın cezaevinden yazdığı mektup ortaya çıktı
Son Güncelleme: 28 Kasım 2023 Salı 14:06
28 Kasım 2023 Salı 13:31

Haklarında “kara para aklama”, “bahis oynatma” ve “vergi kaçırma” gibi iddialar bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat tutuklu kaldığı cezaevinden Gazeteci İsmail Saymaz'a mektup gönderdi. Dilan Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya üzerinden Polat'a, soruşturmaya ilişkin 10 soru gönderdiğini söyleyen Saymaz Dilan Polat'ın daha sonra geniş bir mektup yazacağını belirterek yolladığı bir sayfalık mektubu yayınladı. 

İsmail Saymaz'ın göndermiş olduğu sorulara zaman yetersizliğinden cevap veremediğini yazan Dilan Polat cezaevindeki yaşamına değinerek "Dışarıdaki hayatım ile buradaki hayatım arasında taban tabana zıtlık var. Özellikle son günlerde hayatın bir cilvesi olduğuna inanıyorum. Keşkelerim ile ilgili daha objektif ve samimi bir mektup yazacağım." ifadelerini kullandı.

"ÇOCUĞUNUZ AYDINLIĞINIZA SEBEP OLSUN"

Dilan Polat gönderdiği mektupta çok üzgün olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: "Avukatım Hüseyin ağabey ile göndermiş olduğun soruları zaman az olduğundan tamamı ile cevaplandıramıyorum. Soruların bir kısmı şirketin mali ve vergisel konuları ile için haberdar değilim zaten. Diğer kısmı ile ilgili samimi olarak şunları söyleyebilirim. Evet, burada çok üzgünüm. Üzüntümün en büyük kaynağı çocuklarımı göremeyişim. Hakkımdaki haksız suçlamalara karşı çaresiz oluşum da beni üzüyor. Ama Allah dayanma gücü veriyor. Dışarıdaki hayatımda buradaki hayatım arasında taban tabana zıtlık var. Özellikle son günlerde hayatın bir cilvesi olduğuna inanıyorum."

 Dilan Polat'ın cezaevinden yazdığı mektup ortaya çıktı - Resim : 1

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar