Devletin zirvesi Anıtkabir'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğinde devletin zirvesi 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti. Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Erdoğan, "Cumhuriyeti canımız pahasına korumakta kararlıyız" dedi

Devletin zirvesi Anıtkabir'de
Son Güncelleme: 30 Ağustos 2019 Cuma 10:38
30 Ağustos 2019 Cuma 10:25

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla devlet erkanı Anıtkabir'i ziyaret ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, bakanlar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile partililer, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, Yargıtay ve Sayıştay Başkanları, askeri erkan Anıtkabir'i ziyaret ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk'ün mozalesine çelenk bırakırken, heyet saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nı okudu.

Erdoğan Anıtkabir Özel Defteri’ne şu satırları yazdı;

“Aziz Atatürk bugün büyük zaferin 97'inci yıl dönümüne ulaşmanın gururunu yaşıyoruz. Büyük Zafer'in kazanılmasında emeği geçen başta zatıaliniz olmak üzere tüm komutanlarımızı, askerlerimizi milletimin her bir ferdini minnetle anıyoruz. Şehitlerimizin fedakarlıkalrı üzerinde yükselen cumhuriyeti canımız pahasına korumakta kararlıyız.

Milli bekamızı hedef alan tehditlere karşı yurt içinde ve sınırlarımız dışında yürüttüğümüz amansız mücadele bu kararlılığımızın ispatıdır.

Türkiye'yi 2023 hedeflerine ulaşmaktan hiçbir güç alıkoyamayacaktır. Ruhun şad olsun”

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar