için kaldı

Kılıçdaroğlu: Devletin dini adalettir

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sultanbeyli Üye Katılım Töreni'nde konuştu. Kılıçdaroğlu, "Devletin dini adalettir. Bunu da kimsenin unutmaması lazım" dedi.

Kılıçdaroğlu: Devletin dini adalettir
Son Güncelleme: 16 Nisan 2022 Cumartesi 14:51
16 Nisan 2022 Cumartesi 14:47

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sultanbeyli İlçe Başkanlığı'nın ev sahipliğinde düzenlenen Üye Katılım Töreni'nde konuştu.

Kaftancıoğlu ve İmamoğlu'nun ardından kürsüye çıkan Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

EKONOMİK SORUNLAR

"Memleketin çok sorunu var. Her evde bir işsiz var. Her evde bir işsiz varsa her evde bir dert var demektir.

Ben bu millete söz verdim. Kimlik üzerinden siyaset yapmayacağım. Herkesin kimliği benim başımın üstüne. Hangi kimlikten olursa olsun.

Yoksul mahallelerine pozitif ayrımcılık yapacaksınız. O mahallelere hizmet götürdüğünüz zaman onlar da gerçeği görecekler.

Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek. İnsanın onurunu koruyacaksın. Beyler sosyal yardım yapıyorlar. Fakirleri diziyorlar. Televizyon kameralarını çağırıyorlar. Yardım yaptıklarını söylüyorlar. Bunu asla ve asla kabul etmiyoruz.

GENÇLERİN SORUNLARI

Her çocuğumuzun, her gencimizin bu ülkenin büyümesinde, kalkınmasında payı vardır. Hiç unutmayalım. Onlar özgürlük istiyorlar. Onlar tweet attıkları zaman 'Başım belaya girer mi?' diye bir korkuya kapılmak istemiyorlar. Size şunun sözünü rahatlıkla verebilirim: Beni özgürce eleştirebilmeniz için ve eleştirdiğiniz zaman da 'Başıma bir şey gelmeyecek güvencesine sahip olduğunuz için oyunuzu CHP'ye vereceksiniz. Rahatlıkla eleştirebilirsiniz.

Önümüzdeki seçimini sizler belirleyeceksiniz gençler.

Demokrasi mi istiyorsunuz? Adalet mi istiyorsunuz? Sizi yönetenleri özgürce eleştirmek mi istiyorsunuz? O zaman oyunuzu CHP'ye vereceksiniz.

Sizin hayalleriniz benim hedefim olacak.

Eğer gençler mutlu olursa o gençlerin anneleri, babaları, amcaları, dayıları hepsi mutlu olur. Onlar kendi güzel geleceklerini kendileri inşa etmiş olur.

"DEVLETİN DİNİ ADALETTİR"

Türkiye'de malı vurup, zenginleşip, milyar dolarlarını İngiltere'ye götürenlerden o paraları bu Türkiye'ye getireceğim.

Verdiğiniz vergin hesabını eğer siyaset kurumu size vermiyorsa paralar başka yerlere gidiyor demektir.

Devletin dini adalettir."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar