Devlet Bahçeli: Türkiye'de Kürt sorunu yoktur

Kürt sorunu tartışması hakkında açıklama yapan MHP lideri Bançeli, "Türkiye'de Kürt sorunu yoktur, Kürt kardeşlerimi sorun gören CHP, İP vardır, satılmış aydınlar vardır. Türk milleti birdir, büyük bir ailedir." ifadelerini kullandı.

Devlet Bahçeli: Türkiye'de Kürt sorunu yoktur
Son Güncelleme: 5 Ekim 2021 Salı 11:42
5 Ekim 2021 Salı 11:14

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeni yasama yılının ilk TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

''Yeni yasama yılının aziz milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Uyanır bir şuurun yol göstericiliği altında dava ve siyaset mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz. MHP Türk milletinin sesidir, Türkiye'nin beka siperidir.

Önümüzü kesmek isteyenler olacak. Bir kez daha onları bomboş hayalleri ile baş başa bırakacağız. Doğru duracağız dengeli olacağız milletimizin derdi ile dertleneceğiz. Bizler Türkiye sevdalıyısız.

ERDOĞAN-PUTİN GÖRÜŞMESİ

Rusya ile işbirliği alanlarının uçak motorlarını kapsayacak şekilde genişleyecek olması her iki ülkenin de çıkarına uygundur. Suriye'de kalıcı çözüm bulma vakti gelmiştir.

ABD'YE TEPKİ: YAPTIRIM VAR DİYE TÜRKİYE'NİN ŞEREFİNİ ÇİĞNETTİRMEYİZ

Türkiye olarak neyi ne zaman nasıl alacağımızın ihtiyaç duyulan hesabını yalnızca büyük Türk milletine vereceğimizin herkesin bilmesinde yarar vardır. ABD yönetimi yeni yaptırımlarla bizi tehdit ediyormuş. Varsın etsinler. Yaptırım var diye Türkiye'nin şerefini hiç kimseye çiğnettirmeyiz. ABD silah almayın diye ülkemize gözdağı verirken aynı anda Suriye'nin kuzeydoğusunda ne işler çevirdiğini itiraf edecek dürüstlüğe sahip midir?

ABD'DE ÜLKÜ OCAKLARI RAPORU

Bu kadar mı korkuyorlar bizden? Bu kadar mı kabuslar görüyorlar ülkücülerin varlığından bu denli mi ürküyorlar cesaretimizden? Ülkü ocaklarında yetişmekten iftihar eden bir genel başkanım.'

 "TÜRKİYE'DE KÜRT SORUNU YOKTUR"

"Sözde Kürt sorununu tartışmak demek milletin tartışılması demektir, bu da devletin tartışılması demektir. Türkiye'de Kürt sorunu yoktur, Kürt kardeşlerimi sorun gören CHP, İP vardır, satılmış aydınlar vardır. Türk milleti birdir, büyük bir ailedir. HDP meşru değildir. TBMM ihanetin çözüm kaynağı olamaz. Bu kutlu çatı altında emparyalizmin dayatmasıyla sanal sorunların hesabı yapılamaz. Türkiye 37 yıldır milli varlığımızı hedef alan bölücülük sorunuyla mücadele halindedir. Terörle mücadeleye ağır bedeller ödenmiştir."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar