Deniz Baykal aday olacak mı?

24 Haziran seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak isteyenlerin başvuru işlemleri devam ediyor. Kulislerde en çok merak edilen sorulardan biri de Deniz Baykal milletvekili adayı olacak mı?

Deniz Baykal aday olacak mı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
29 Nisan 2018 Pazar 11:16

24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olmak isteyenlerin başvuru işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. Kulislerde en çok merak edilen sorulardan biri de, GATA’da tedavi gören CHP Milletvekili Deniz Baykal 24 Haziran'da aday olacak mı?

"BAYKAL'IN DURUMU HENÜZ RESMİ OLARAK KONUŞULMADI"

CHP Genel Başkan Yardımcısı MYK üyesi Çetin Osman Budak, Baykal’ın durumunun henüz resmi olarak konuşulmadığını belirterek, “Henüz aday adaylığı süreci yeni başladı. Ancak Deniz Bey’in durumu ile ilgili her konuyu Genel Başkanımız yakından takip ediyor” dedi.

"BAYKAL TALEP EDERSE ADAY OLUR"

Baykal’ın talep etmesi halinde aday listesinde yer alacağını kaydeden CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, “Listelerde yer alacak isimleri genel merkezdeki komisyonumuz değerlendirecek. Genel başkanımız Sayın Baykal’la yakın zamanda görüştü. Talebi olursa mutlaka listede olacaktır. Baykal’la ilgili süreci birebir genel başkanımız yürütüyor” açıklamasında bulundu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar