Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Suikast' açıklaması: Bu tür tehditler bizi alıkoyamaz

Bosna Hersek'te kendisine yönelik 'Suikast' iddialarına yanıt veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "MİT tarafından bu tehditler bana ulaştı, bana ulaştığı için buradayım. Bu tür tehditler bizi alıkoyamaz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Suikast' açıklaması: Bu tür tehditler bizi alıkoyamaz
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
20 Mayıs 2018 Pazar 15:32

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizde Bosna Hersek'in refahı ve kalkınması dışında hiçbir gizli gündemi yoktur ve asla da olmamıştır. Ekonomi alanında bize 8 bin ton et gönderilmesini doğrusu ben az buluyorum. Bizim 15 bin tona kadar marjımız var. Bu Bosna Hersek'te istihdam sağlayacaktır." açıklamasında bulundu.

"BURADA KOLAY BİR ALT YAPI YOK"

Belgrad-Saraybosna'ya yapılacak olan yolların özelliklerinin çok çok farklı olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Burada kolay bir altyapı yok. Gerek tüneller, gerek tünellerin dışında köprüler, burası bizim Karadeniz'i andırıyor ancak Karadeniz bile bu kadar zor değil. Ancak bittiği zaman tüm Balkanlar bu işten çok mutlu olacak. 3 milyar avronun üzerinde bir yatırım yapılacak. Buraya girecek olan müteahhitlerin de bir katkısı olacak. Burada bu yatırım altyapı yatırımı olarak gerçekleşsin ve bu bölgenin barış iksiri olsun." ifadelerini kullandı.

 

"BU TEHDİTLER BİZİ ALIKOYAMAZ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bu haber bana ulaştı. Bu haber bana MİT'ten ulaştı. Ulaştığı için de buradayım. Bu tür tehditler bizi alıkoyamaz. Biz yola çıktığımız zaman yolumuza devam ederiz. Avrupa'dan gelen insanlar, buluşmak istedikleri lideri göremezse olur mu? O yüzden biz yolumuza devam edeceğiz." vurgusunu yaptı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar