için kaldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, müjdeleri sıraladı: Elektrik ve doğal gazda indirim olacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, elektrikte tüm abone gruplarında nisan ayından itibaren yüzde 15 indirim yapılacağını duyurdu. AK Parti Meclis Grup Toplantısı'nda konuşan Erdoğan, "Sanayicilerimizin kullandığı ve konut aboneliğine göre oldukça yüksek kalan doğalgaz tarifesinde, nisan ayından itibaren yüzde 20 indirim yapıyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, müjdeleri sıraladı: Elektrik ve doğal gazda indirim olacak!
Son Güncelleme: 29 Mart 2023 Çarşamba 14:33
29 Mart 2023 Çarşamba 12:32

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katıdı.

Erdoğan'ın açıklamaları:

Felaketin yıkıcı etkilerine maruz kalmış insanlarımızın yanlarına gidiyoruz. Hem kalıcı konutlarımızın temellerini atıyor hem de iftarda vatandaşlarımızla hasbihal ediyoruz.

Mümkün olan en fazla sayıda ilimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla buluşmak istiyoruz.

Bizim kalbimizde elimizde hep deprem bölgesi olacak. geçici barınma merkezlerimizi yaygınlaştıracağız. Kalıcı konutlarımızın inşasına 1 yılda bitecek şekilde hızla devam ediyoruz.

TOGG SATIŞA ÇIKIYOR

Pazartesi günü Togg yöneticileri misafirimiz olacak. Yapamazsınız dedikleri, fabrikası yok, üretim yok dedikleri, atmadık çamur bırakmadıkları Togg, 177 binin üzerinde ön sipariş aldı. Bu tablo gerçek anlamda ilk yerli otomobilimize milletimizin samimiyetle sahip çıktığını gösteriyor. Her başarının ardından bir emek, büyük bir sabır, büyük bir gayret var. Fabrikanın açılış töreninde üretilecek ilk Togg'a talip olduğumuzu söylemiştik, pazartesi günü aramızı teslim alacağız. 

"İKİ MÜJDEYİ PAYLAŞALIM"

Şimdiden iki ayrı müjdeyi paylaşalım. Birincisi elektrikte tüm abone gruplarından nisandan itibaren yüzde 15 indirime gidiyoruz.

İkincisi, sanayicilerimizin kullandığı ve konut aboneliğine göre oldukça yüksek kalan doğalgaz tarifesinde, nisan ayından itibaren yüzde 20 indirim yapıyoruz.

Güvenlik korucularımıza da müjdemiz olacak. (En düşük emekli maaşının 7500 TL olması) Emekli oldukları için aylıkları düşük kalan yaklaşık 42 bin güvenlik korucumuzun da istifade etmesini sağlıyoruz. Emeklilerimizin bayram ikramiyelerini de 2 bin liraya çıkardık. 

"CUMHURBAŞKANI ADAYLARI BELLİ OLDU, HAYIRLI OLSUN"
Önceki gün itibarıyla Cumhurbaşkanı adayları belli oldu, 4 Cumhurbaşkanı adayı bulunuyor. Ülkemiz için hayırlı olsun. 7'li koalisyon 14 Mayıs'ta kesin bir yenilgiye uğrayıp siyasi mevta olacak. Tüm farklılıkları ile, zenginliği ile Türkiye büyük bir ailedir. 85 milyonun tamamı da bu ailenin mümtaz birer ferdidir. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar