Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunlara verilen oylar haram

Mardin'de vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bay Kemal diyor ki, çiftçiler ağlıyor. Peki bu HDP'nin yaptığı yatırım var mı? Bunlara verilen oy haramdır ya. Bunlara haddini 24 Haziran'da bildirmeye hazır mıyız?" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunlara verilen oylar haram
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
20 Haziran 2018 Çarşamba 19:02

Biz Mardin ile gurur duyuyoruz diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Mardin'in asırlık medreseleriyle, zamana ve yıllara meydan okuyan camileriyle gurur duyuyoruz. Biz Mardin'in bölücü terör örgütüne boyun eğmemesiyle gurur duyuyoruz.” açıklamasın da bulundu.

"Teröristlerden hesabını misliyle sorduk"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hem ülkemiz içerisinde hem de sınırlarımız dışında yürüttüğümüz bu operasyonlarla Mardinli kardeşlerimize yaşatılan acıların, yürek sızılarının hesabını teröristlerden misliyle sorduk. Bölücü terör örgütünün bizi çekmek istediği tuzağa da düşmedik. Hukuktan, demokrasiden, adaletten asla taviz vermedik." dedi.

"Bunlara verilen oy haramdır"

Mardinli çiftçilerimize toplam 2 katrilyon lira tarımsal destek verdik. Bay Kemal diyor ki, çiftçiler ağlıyor. Peki bu HDP'nin yaptığı yatırım var mı? Bunlara verilen oy haramdır ya. Bunlara haddini 24 Haziran'da bildirmeye hazır mıyız? Geçen yıla göre bu yıl Mardin turizmi yüzde 400 artış gösterdi, bu yılın ilk beş ayında Mardin'e 1 milyondan fala günübirlik turist geldi. Huzur ve güven ortamı ekonomiye, günlük yaşama da yansıdı. 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar