Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP'de delegelerin değil Kandil'in sözü geçiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mamak Toplu Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "3-5 oy için gittiler terör örgütleri ile pazarlığa oturuyorlar. CHP’de gönül veren delegelerden ziyade Kandil’in sözü geçiyor." dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP'de delegelerin değil Kandil'in sözü geçiyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
13 Şubat 2019 Çarşamba 16:31

Mamak Toplu Açılış Töreni’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Mamak Belediyemiz toplam yatırım bedeli 74,5 trilyon lira olan 11 projeyle yatırım bedeli 43,5 bedeli olan 163 parkı hizmete kazandırdı. Üreyir Millet Bahçesi'nin birinci etabı, Ali Kuşçu Merkezi özellikle ön plana çıkıyor. 2 milyon metrekareyi geçecek Üreyir Millet Bahçesi yaklaşık 250 bin metrekareden oluşuyor. Üyerir'in eski halini Üyerirliler çok iyi biliyor. Mamak'lı kardeşlerim burada yeşilin ve mavinin arasında temiz ortamda sevdikleriyle beraber güzel vakit geçirebilecek. Anneler yavrularıyla birlikte burada eğlenebilecek. İçinde Millet Kütüphanesiyle birlikte burada derslerini çalışabilecekler.” dedi.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

"15 Temmuz’da tankla topla, tüfekle başaramadıklarını şimdi sözle başarmaya çalışıyorlar. 3-5 oy için gittiler terör örgütleri ile pazarlığa oturuyorlar. CHP’de gönül veren delegelerden ziyade Kandil’in sözü geçiyor. Bizler Ankara’da Cumhur İttifakı olarak MHP ile birlikteyiz. Karşımızda CHP, bölücü terör örgütünün siyasi uzantısı HDP, İYİ Parti ve Saadet Partisi var. Bunlarda adayları delegeler değil belirli bir lobi seçiyor

Özellikle gençlerimizin bunları çok iyi öğrenmesini istiyorum. Gençler, CHP ne demektir biliyor musunuz? CHP çöp, çukur, çamur demektir. CHP yokluk, yoksulluk, yolsuzluk demektir. CHP hırsızlık, haksızlık, hukuksuzluk demektir. CHP kavga, kaos, kutuplaşma demektir. CHP bakımsızlık, başarısızlık, beceriksizlik demektir. Allah bu memleketi CHP'nin ve yıkım ittifakının eline düşmekten korusun. Bunlara 3 koyun verseniz şu Çubuk çayının kenarında güt deseniz, inanın bana bunu bile beceremezler kaybedip gelirler.

 "IMF'ye borcu biz ödedik"

Biz Türkiye'yi tüm Türkiye'yi kalkındırmanın hayalini kuruyoruz. Biz ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri yapmanın gayreti içerisindeyiz. 16 yıl boyunca laf değil iş ürettik. Türkiye'yi 3,5 kat büyüttük. Şu anda 168 milyar ihracatımız var. IMF biz göreve geldiğimizde 23,5 milyar dolar borcumuz vardır. IMF'ye bu ülkeye teslim eden CHP. Biz IMF olan borcu bitirdik, şimdi bizim borcumuz falan yok ilişkimizi kestik. Şehirlerimiz için hedefler belirledik, vizyon çizdi."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar