Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mahkemede hesaplaşacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimler kapsamında gittiği Elazığ'da konuştu. Akşener'in sözlerine yanıt veren Erdoğan, "Mahkemede hesaplaşacağız, kaçacak deliği yok” dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mahkemede hesaplaşacağız
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
9 Mart 2019 Cumartesi 13:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerine, “31 Mart’ta dörtlü yaman çetesine ders vermeye hazırlanan bir Elazığ var” ifadeleri ile başladı. 24 Haziran’da Elazığ’ın kendilerini desteklediklerini söyleyen Erdoğan, Elazığ halkına teşekkür etti.

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları;

“Bu güzel vatanı yeni zaferlere taşıyacağız. Bir kez daha sizden destek istiyorum. Elazığ’ın bir kez daha sandıkta oyalarını istiyorum

Siyaset insanları ortak değerler etrafında bir araya getirme sanatıdır. Siyaset kutuplaştırmak için değil birleştirmek için yapılır. Her kim miting meydanlarını iftira kürsüsüne çeviriyorsa onlar kendi itibarlarını aşağı çekiyor demektir. Bu ülke CHP’nin milletvekili pazarlığını yapan Güneş Motel siyasetini görmüştür. Millet, kalitesini artırmak yerine seviyesine düşürenleri sandıkta düşürmüştür.

15 Temmuz gecesi Bay Kemal’in nasıl kaçtığını gördünüz. Tankların arasında FETÖ’cülerin müsaadesiyle çıkıp gidiyor. Bakırköy Belediyesi’ne. Bu adam 'darbe olursa tankların önüne ilk ben çıkarım’ diyen adam. Şimdi Man Adası diye bir şey tutturdu. Oradan da kazandık. Şimdi itiraz etti ama ondan 2 buçuk milyonu aldığımda o parayı Mehmetçik Vakfı’na vereceğim.

 İlk 3 ayda çiftçilerimize 8 milyar 770 milyon TL’lik desteği sağlamış olacağız.10 bin 750 kişilik ilave istihdam oluşturduk Elazığ’da. Biz sizleri destekledik ve bunun meyvelerinin alıyoruz. Tüm bu hamlelerin artarak devam etmesi için 31 Mart’tan zaferle çıkmamız lazım. Sandık ihmale gelmez. Mutlaka sandığa gitmeliyiz.

"Onun hesabı ağır olacak"

Türkiye’de Kürdistan diye bir şey yok. Sen Kürdistan’ı çok seviyorsan oraya git. Defol oraya git… 31 Mart bunlara bu cevabı verme günüdür. Eğlence olsun diye terörist denmez. Bunun adı şaka değil, komiklik değil... Olsa olsa hadsizliktir, edepsizliktir. Mahkemede hesaplaşacağız. Fakat hanımefendinin kaçacak deliği de yok. Çünkü o milletvekili de değil. Onun hesabı ağır olacak.

Muhalefetin seviyesi çapı bu. bunlardan ne köy olun ne kasaba. Bunların tek hedefi koltuklarını korumak.

Sen Erdoğan'ın ağzından halkına terörist dediğini ispatlayamazsın. Ödeyeceksin. Ortağın hesabını ödüyor. Birileri şu an cezaevinde süre dolduruyor. Aynı yola sen de düşebilirsin. Bu ülkenin cumhurbaşkanına iftira atamazsın. Türkiye yol geçen hanı değildir. Bir hukuk devletidir.  Sürekli bizi dillerine doluyorlar. CHP'ye sözde İYİ Parti'ye gönül vermiş kardeşlerime gerçekleri anlatmıyorlar. Kardeşlerim bu çapsızlar hangi iftirayı atarsa atmaz bizim gündemimiz millet, hedefimiz hizmet.

Yol medeniyettir. Yolun varsa medenisin, su medeniyettir, suyun varsa medenisin... 15O yataklı Palu-Kovacılar hastanesinin proje çalışması sürüyor.

"Benim kadeşim hızlı trene binmesin mi?"

Mardi’ne ‘hızlı tren gelecekmiş. Ne gerek var hızlı trene?’ diyorlar. Benin kardeşim binmesin mi? Milletim bunlara niye oy veriyor anlamıyorum

Bu Kürdistan'dan bahseden terbiyesiz var ya ne diyor biliyor musunuz? 'Buraya geldi cumhurbaşkanı, buraya hızlı tren gelecekmiş' diyor. 'Mardin'in hızlı trene hızlı trene ihtiyacı mı varmış' diyor... Benim milletim bu adamlara niçin oy veriyor diye şaşırıyorum. Biz hizmet götürüyoruz. Hızlı tren, benim Kürt kardeşime çok mu ya? Niçin hızlı trene binmesin?

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar