Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan partililere uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya İnsan Hakları Günü kapsamında konuştu. Erdoğan, yaptığı konuşmada partilileri uyardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan partililere uyarı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
10 Aralık 2018 Pazartesi 14:05

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Dünya İnsan Hakları Günü kapsamında düzenlenen "İnsanlığın Medeniyeti" programında konuştu.

 Erdoğan’ın açıklamaları şöyle:

İnsanlara haklarını kullandırmayan toplumlar medeni olamaz. Göklerdeki ve yerlerdeki her şey insan içindir. Cinsiyeti, rengi, ırkı, dini, kültürü ne olursa olsun herkesi kardeş olarak kabul eden inancımızın insan hakları çerçevesi de buna göre şekillenmiştir. Bizim kültürümüzde insan hakları denilince akla hemen Yunus Emre akla gelir.

Gezi eylemlerinde insan hakları savunuculuğuna özellikle soyunanlar, Paris'te yaşananlar karşısında kör, sağır ve dilsiz hale dönüştüler

Buldukları her fırsatta Türkiye’nin özgürlüklerine laf edenler bugün kendi imtihanları ile başbaşalar. Türkiye bu dönemlerden alnını akıyla çıkmıştır. Bundan sonra demokrasi denilince sorun aranacak yer Türkiye değildir.

AK Parti her zaman hakkın hukukun yanında yer almıştır. Belediyelerde halkımıza en iyi hizmeti vermenin, çocuklarımıza iyi bir gelecek bırakmanın gayreti içinde olacağız. 31 Mart akşamı partimize 15. zaferini yaşatacağız.

Seçime kadar çoşku ile çalışacak oyu ile birlikte gönlünü kazanmadığım kimseyi bırakmayacağız. Kibir ve büyüklenme bataklığına düşen istişareden uzaklaşan gözü şahsi çıkarından başka bir şeyi göremeyen kimsenin AK Parti çatısında yeri yoktur. AK Parti milletin partisidir. İsimler gelir geçer baki kalan yapılan çalışmalardır."

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar