Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kayyumlarımız Hakkari'ye güzel hizmetler ettiler

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakkari'de halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kayyumlarımız Hakkari'ye güzel hizmetler ettiler
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
11 Mart 2019 Pazartesi 17:32

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hakkari'de halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

- 1,5 yıl aradan sonra yeniden Hakkari'deyiz. Size Şırnak'ın selamını getirdim. Şırnak'ta da bir coşku, heyecan vardı. 20 gün var şöyle el ele vereceğiz inşallah kalkınma yolunda kısa zamanda büyük mesafe almış olan Hakkari'yi daha da ileriye taşıyacağız.

"Kayyumlarımız Hakkari'ye güzel hizmetler ettiler"

Çukur terörünün izlerini silmiş geleceğe umutla bakan bir Hakkari gördüm bugün. Kayyumlarımız ve kamu kurumlarımız gerçekten Hakkari'ye güzel hizmetler ettiler. Teröristlerin adeta enkaza çevirdiği bu güzel şehri ayağa kaldırdılar. Hakkarili kardeşlerimin tüm ihtiyaç duyduğu hizmetleri yerine getirdiler. Hakkari uzun yıllar hasretini çektiği yatırımlara kavuştu.

"Yavrularımızı Kandil'e kaldıranlara 31 Mart'ta hesap soruyor muyuz?"

Belediye kamyonlarının teröristlere mühimmat taşımak yerine sizlere hizmet etmek için kullanıldığında nelerin başarıldığını gördünüz mü? Bu süreçte kimlik siyaseti yapanlarla eser siyaseti yapanlar arasındaki o büyük farkın ortaya çıktığına inanıyorum. Yavrularımızı Kandil'e kaldıranlara 31 Mart'ta hesap soruyor muyuz? Kandil'deki terör baronlarına hizmet edenlerle devletinin ve milletinin emrinde sizlere hizmet etmek için çalışanların ayrımının farkına varıldığına inanıyorum.

"Kandil'in kapı kulları tarafından kirletilmesine izin vermeyeceğiz"

Son 5 senede Hakkari neler gördü neler. Aydınlığı da terör karanlığını da gördü. İnsanı büyüleyen şu güzelliğin Kandil'in kapı kulları tarafından kirletilmesine izin vermeyeceğiz. Hakkari'nin 31 Mart'ta karanlık yerine aydınlığı, baskı yerine özgürlüğü tercih edeceğine inanıyorum.

"Benim ağzımdan siz böyle birşey duydunuz mu?"

Şimdi ne diyorlar? Diyorlar ki, Cumhurbaşkanı HDP'ye oy verenler teröristtir. Benim ağzımdan siz böyle birşey duydunuz mu? Ben HDP'yi yönetenlere terörist diyorum. Çünkü onlar benim vatandaşımı aldattılar. Dağa kaçıranlar onlar değil mi? O yavrularımızı malesef oralarda o kendilerinin art niyetleri için kullananlar onlar değil mi? 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Nurhayat En beğenilen yorum
Cumhur başkanınım duyun beni asker anası olarak yalvariyom ulaşın bana