Cumhurbaşkanı Erdoğan BM Genel Sekreteri ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un davetlisi olarak bulunduğu Paris'te BM Genel Sekreteri Guterres ile görüştü. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paris'te konaklayacağı otele gelişinde kendisini bekleyen Türk vatandaşlarının sevgi gösterileriyle karşılandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan BM Genel Sekreteri ile görüştü
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
10 Kasım 2018 Cumartesi 20:21

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birinci Dünya Savaşı'nı sonlandıran Ateşkes Anlaşması'nın 100. yıl dönümü vesilesiyle düzenlenecek etkinliklere katılmak üzere geldiği Paris'te Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres ile görüştü.

Ziyaretin ilk temasları kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Peninsula Otel'de, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres'i kabul etti.

Basına kapalı gerçekleşen görüşme 45 dakika sürdü.

Paris'te sevgi gösterisi

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paris'te konaklayacağı otele gelişinde kendisini bekleyen Türk vatandaşlarının sevgi gösterileriyle karşılandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan makam aracından inerek, eşi Emine Erdoğan ile kendisini bekleyen Türk vatandaşlarının yanına gitti.

Erdoğan, Türkiye ve Fransa bayrakları ile "Bir fotoğrafı bize çok görme Reis" yazılı pankart taşıyan vatandaşların yanına giderek, fotoğraf çektirdi, onlarla bir süre sohbet etti.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar