Cumhurbaşkanı Erdoğan: BM bitmiştir, tükenmiştir, çökmüştür

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe'de şehit ailelerini konuk etti. Filistin'de İsrail'in yaptığı katliamla ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan, "BM bitmiştir, tükenmiştir, çökmüştür. Şu anda BM Genel Sekreteri'ne hukukumuz ileri derecede olmasına rağmen ulaşamıyoruz." açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: BM bitmiştir, tükenmiştir, çökmüştür
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
16 Mayıs 2018 Çarşamba 21:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan "İsrail zorbalığına daha fazla sessiz kalınırsa dünya hızla haydutluğun hakim olduğu bir kaosa doğru sürüklenecektir. BM bitmiştir, tükenmiştir, çökmüştür. Şu anda BM Genel Sekreteri'ne hukukumuz ileri derecede olmasına rağmen ulaşamıyoruz" şeklinde konuştu.

"24 HAZİRANLARINDA MİLLET YİNE EN DOĞRU KARARI VERECEK"

24 Haziran seçimleriyle ilgili olarak konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizin yeni bir döneme adım atacağı 24 Haziran seçimlerinde milletimizin yine en doğru kararı vereceğinden şüphem yoktur. Sizlerden ülkemizin demokrasiden ekonomiye her alandaki umutlarını ifade eden 2023 hedeflerine sahip çıkmanızı özellikle rica ediyorum. Eski Türkiye'nin hastalıklarını hortlatmak için uğraşanlara asla izin vermeyeceğinize inanıyorum. Türkiye'yi yeniden istikrarsızlığa, çekişmenin, kısır kavgaların tuzağına çekmek isteyenlere itibar etmeyeceğinizi biliyorum." ifadesini kullandı

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar