Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizim af düşüncemiz yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu. MHP Lideri Bahçeli'nin af çıkışını değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim af düşüncemiz yok" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizim af düşüncemiz yok
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
13 Mayıs 2018 Pazar 09:41

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin af çıkışını değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sayın Bahçeli’nin bu talebi veya teklifi tabi kendisine ait bir taleptir, tekliftir. Bizim şu anda hükümetimizle böyle bir düşüncemiz kesinlikle yok" yanıtını verdi.

"BİRİLERİ GİBİ BEDAVA KONUT VERELİM GİBİ BİR ŞEY SÖZ KONUSU OLAMAZ" 

Faiz konusundaki düşüncelerimi biliyorsunuz diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "24 Haziran'dan sonra bunun şekli farklı gelişecek. Faizi her kötülüğün anası, babası olarak görüyorum. Şu anda 0,98 bazda bir düşüş yapıldı. Bu bile konut satışlarını etkiledi. Bu bir gerçek, bizim bunlara kör olmak gibi garipliğimiz olamaz. Bu bir vaka, hem yastık altındaki parayı çekelim diyeceksin, hem de bu adımları atmayacaksın. Şu anda iyi yoldayız. Başbakanın açıkladığı paket, faizdeki atılan adım bizi daha iyi noktalara taşıyacak. Birileri gibi bedava konut verelim gibi bir şey söz konusu olamaz. Bunları da duymaya başladık. Benim memleketim bunu yutmayacaktır." açıklamasında bulundu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar