Coşkun Sabah'dan MESAM açıklaması: Kayyum atandığıma sevinmedim

Coşkun Sabah, Habertürk Tv'de Kübra Par'ın sorularını yanıtladı.

Coşkun Sabah'dan MESAM açıklaması: Kayyum atandığıma sevinmedim
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
22 Mart 2018 Perşembe 22:29

Arif Sağ - Orhan Gencebay tartışması sonrası Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği'ne (MESAM) Yavuz Bingöl'den sonra kayyum olarak atanan Coşkun Sabah, Kübra Par'ın programına konuk oldu ve açıklamalar yaptı. Sabah, "Yetkim olsa bir dakika durmam Türkiye’de Twitter’ı yasaklarım" açıklamasının yanlış anlaşıldığını dile getirirken kayyum atanmasıyla ilgili ise yönetim bize geçti demişti. Coşkun Sabah programda şu açıklamaları yaptı:

TWİTTER'I ENGELLEMEK ÖZGÜRLÜĞÜ ENGELLEMEKTİR

Ben Twitter'dan bir şey istemiyorum, Twitter'ı engellemek özgürlüğü engellemektir. Twitter bu şekilde sadece küfür, karalama ve iftirayla dolu olarak kullanılacaksa eğer hiç kullanılmasın daha iyi. Benim kapatma yetkim yok ki zaten. Küfürleri elekten geçirip, yasaklanmasını talep ettim. İftiralar ve karalamalar onur kırıcı. Benim şu anda misyonum var. Buna uygun davranmam lazım.

KAYYUM OLARAK ATANDIĞIMA SEVİNMEDİM

İddia ediyorum sevinmedim, ispatı nasıl olur? Sosyal medya sayfalarımızda günlük gibi düşünün, akşam şu konserim var bunu bildiriyoruz. Arkadaşlar bugün çok keyifsizim, başım da ağrıyor. Sevindik mi ben bunu yazdım diye. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar