CHP'li Hamzaçebi'den Kanal İstanbul açıklaması

CHP Genel Sekreteri Hamzaçebi, şehri felç edeceğini savunduğu Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ikna edeceklerini söyledi.

CHP'li Hamzaçebi'den Kanal İstanbul açıklaması
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
11 Kasım 2018 Pazar 11:34

Yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olan CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi, Mart 2019'da yapılacak yerel seçim çalışmalarına devam ediyor.

Cumhuriyet'ten Hazal Ocak'ın sorularını yanıtlayan CHP'li Hamzaçebi, "İstanbul yaklaşık 25 yıldır AKP kadroları tarafından yönetiliyor. Son yıllarda bu yönetim anlayışının İstanbul'u çok büyük açmazlara, çok büyük sorunlara sürüklediğini gördük. İnsanlar umutlu değil" dedi.

"Biz Sayın Erdoğan'ı Kanal İstanbul konusunda ikna edeceğiz"

Kanal İstanbul'un yapılamayacağını söyleyen Hamzaçebi, "Kanal İstanbul'u yapamayacaklar. Yapmak için para lazım. Böyle bir bütçeyle yapılma imkânı yok. Kanal İstanbul doğru bir proje değil. Doğayı bozuyorsunuz. Doğaya müdahale ediyorsunuz. Etrafında çok büyük bir yerleşim öngörüyorsunuz. Bunlar İstanbul yaşamını felç edecek. Kanal İstanbul merkezi yönetimin projesi. Biz Sayın Erdoğan'ı Kanal İstanbul konusunda ikna edeceğiz. Bu proje yanlış" diye konuştu.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar