CHP'de olağanüstü kurultay için imza toplama süresi sona erdi! Muharrem İnce'den ilk açıklama

CHP’de olağanüstü kurultay için imza verme işlemi saat 17:30 itibariyle sona erdi. İnce, "Olağanüstü Kurultay için imza toplayan arkadaşlarımızın imzaları teslim etmek için 6 Ağustos 2018’e kadar hakları vardır. Ancak imzaları 2 Ağustos 2018 Perşembe günü Genel Merkezimize teslim edecekler" dedi.

CHP'de olağanüstü kurultay için imza toplama süresi sona erdi! Muharrem İnce'den ilk açıklama
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
30 Temmuz 2018 Pazartesi 17:44

CHP’de olağanüstü kurultay için imza verme işlemi saat 17:30 itibariyle sona erdi. CHP'li muhaliflerden ilk açıklama Gaye Usluer ve Yaşar Tüzün'den geldi.

Gaye Usluer Twitter üzerinden yaptı açıklamada, "Bugün saat 17.30’da imza verme işlemi sona ermiştir. Noter Tasdikli yeterli sayıda imzayı birleştirerek Perşembe günü Genel Merkezimize teslim edeceğiz. #DeğisimveUmutKurultayı’na destek veren tüm Delegelerimize yürekten teşekkür ederiz. #değişimumuttur" ifadelerini kullandı. 

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün de aynı tweeti paylaştı.

Twitter üzerinden açıklamalarda bulunan Muharrem İnce, "Olağanüstü Kurultay için imza toplayan arkadaşlarımızın imzaları teslim etmek için 6 Ağustos 2018’e kadar hakları vardır. Ancak imzaları 2 Ağustos 2018 Perşembe günü Genel Merkezimize teslim edeceklerini açıkladılar. Bunun haricindeki haber ve yorumlara itibar etmeyiniz." ifadelerini kullandı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar