Büşra Nur Çalar Söylemez ilk kez konuştu

Şatafatlı bebek mevlidi ile Türkiye gündemine oturan Büşra Nur Çalar Söylemez ilk kez konuştu. Büşra Nur ile eşi Ahmet Emin Söylemez lüks mevlid ile eleştiri konusu olmuştu.

Büşra Nur Çalar Söylemez ilk kez konuştu - Sayfa 1

Türkiye günlerdir lüks bebek mevlidini konuşuyordu. Olayın başrolünde Büşra Nur Çalar Söylemez ile eşi Sağlık Bakanlığı eski müşaviri Ahmet Emin Söylemez yer alıyordu. Hidiv Kasrı'nda düzenlenen mevlidde küçük kızlarına tek taş pırlanta bir yüzük takmışlar ve milyon dolarlık araçları ile gündeme oturmuşlardı. Büşra Nur Çalar Söylemez, günler sonra suskunluğunu bozdu ve konuştu.

1 13
 
Büşra Nur Çalar Söylemez ilk kez konuştu - Sayfa 2

Ülke TV'ye konuşan Büşra Nur Çalar Söylemez, şatafatlı mevlid sonrası gelen eleştirilere tepki gösterdi. Büşra Nur Çalar Söylemez'in açıklamaları şöyle:

2 13
 
Büşra Nur Çalar Söylemez ilk kez konuştu - Sayfa 3

"Bu kadar acımasızca linç edilmesi, günlerdir gündemde olması böyle bir mevlid videosunun ya da farklı şeyin kulaktan kulağa yayılması beni çok üzdü. Bırakın paylaşım yapmayı, çocuğumu sağlıklı bir şekilde kucağıma almaya çalışıyorum. Bunun için bekliyorum. Bugün kontrolüm vardı, günlerdir suskunluğumun tek sebebi bu.

3 13
 
Büşra Nur Çalar Söylemez ilk kez konuştu - Sayfa 4

Ben kendi kendimi psikolojik olarak "Sakin ol Büşra, geçecek Büşra" diye toparlamaya çalışıyorum. Siz bana "Devam edecek misiniz?" diye soru soruyorsunuz. Konu devam edip etmemek değil. Bu süreci en sağlıklı bir şekilde atlatmaya çalışıyorum

4 13