Mehmet Özhaseki: İzmir'de iddialıyız, kazanacağız.

AK Parti’de 31 Mart yerel seçimleri için adaylık başvuruları bugün başlıyor. Partinin yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı ve adı kulislerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için geçen Mehmet Özhaseki İpek Özbey'e açıklamalarda bulundu.

Mehmet Özhaseki: İzmir'de iddialıyız, kazanacağız.
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
5 Kasım 2018 Pazartesi 09:29

AK Parti'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki Hürriyet'e verdiği röportajda adaylarının nasıl olacağından yerel seçimlerdeki hedeflerine kadar birçok konuya değindi. 

Özhaseki: İzmir'i kazanıp, kalıcı olacağız.

AK Parti'de 31 Mart yerel seçimleri için adaylık başvuruları bugün başladı. İzmir'de iddialı olduğunu belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, ''İzmir’deki insanlar daha çok özgürlüklerine, demokrasiye düşkünler. Bu çok doğal bir şey. Özel yaşamına müdahale edilecek kaygısı ön planda gibi görünüyor.'' açıklamasını yaptı. Özhaseki açıklamalarına, ''Var. Özellikle şu anda İzmir’de iddialıyız. O lezzeti tattırıp hizmetlerimizle kalıcı olacağız. Eskişehir, Hatay ve Aydın’da da iddialıyız.'' cümleleriyle devam etti. 

''O arkadaşlar aday olmasın.''

Adaylık başvurularıyla ilgili Özhaseki, ''Resmi başvurular bugün başlıyor. Belediye başkan adayı ararken iki kriterimiz var. Biri liyakat sahibi olması. Birçok partinin yaptığı gibi “En çok oyu kim alır” diye bir arayış içinde değiliz. O şehri en iyi kim tanır, bu işi en iyi kim yapar, en ehliyetlisi kimdir; buna bakıyoruz. Bazı şaibeli isimler var ki defosunu biliyoruz, vatandaş bilmiyor, parlak biri gibi görüyor. Onu koyduğunuzda çok oy alırsınız ama biz asla öyle birini koymayacağız. İkincisi biraz da adayımızın yüzü gülsün, kapısı açık olsun istiyoruz. Kimi insan buna müsait olmayabilir, kötülüğünden değil, içe kapanıktır mesela. Ama lütfen o arkadaşlar belediye başkanlığına aday olmasınlar. Dışa açık olmalı, sosyal olmalı.'' cümlelerini kullandı. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar