CHP Lideri Özel'den 'koltuk' mesajı: Bu koltuktan iyice yerleşmezsen kaldırabilirler

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 23 Nisan nedeniyle makam koltuğunu 5'inci sınıf öğrencisi Dora Mimaroğlu'na devretti. Özel "İsterseniz sırtınızı dayayın. Bu koltuktan iyice yerleşmezsen kaldırabilirler" şeklinde konuştu.

CHP Lideri Özel'den 'koltuk' mesajı: Bu koltuktan iyice yerleşmezsen kaldırabilirler
Son Güncelleme: 23 Nisan 2024 Salı 17:39
23 Nisan 2024 Salı 17:35

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Meclis'teki makamını 5. sınıf öğrencisi Dora Mimaroğlu'na devretti. Genç keman sanatçısı Dora, her çocuğun potansiyelinin ortaya çıkması için kapsamlı bir eğitim seferberliği başlatılmasını önerdi.

Özel, Bilkent Üniversitesi'nde tanıştığı Dora Mimaroğlu'na 23 Nisan'da makamını devretme sözü vermişti. Meclis'teki makamında çocuklarla bir araya gelen Özel, Dora'nın kendisiyle yaptığı konuşmayı şöyle anlattı: "Dora, 'İleride adımı sıkça duyacaksınız çünkü çok çalışıyorum' dedi. Keman konusunda yetenekli olan Dora, beni 23 Nisan konserine davet etti. Konserde, koltuğu 23 Nisan'da devretmemi istedi ve ben de kabul ettim."

"BU KOLTUKTAN İYİCE YERLEŞMEZSEN KALDIRABİLİRLER"

CHP Genel Başkanlarının 83 koltuğu olduğunu kaydeden Özel, "Tam 83 tane. Birisi bu. Birisi Genel Merkez'deki koltuk. 81 ilde de il başkanlarımızın oturduğu koltuklar var. O koltuklar da genel başkanın. İl başkanlarımız orada genel başkan adına o görevi yapıyorlar. Tabii en kritik ve en önemli koltuk bu. Çünkü Meclis'teki koltuğu. Ben şimdi büyük bir mutlulukla koltuğu sana teslim ediyorum." sözlerini sarf etti.

Dora Mimaroğlu'nun elini öptükten sonra koltuğunu devreden Özel, "İsterseniz sırtınızı dayayın. Bu koltuktan iyice yerleşmezsen kaldırabilirler." diye konuştu.

CHP Lideri Özel, en önemli koltuğu bu koltuğu Dora'ya büyük bir mutlulukla devrettiğini söyledi.

 "BİR ÇOCUĞA VERİLEN SÖZ DÜNYANIN EN DEĞERLİ SÖZÜDÜR"

Dora Mimaroğlu, koltuğu devralırken, "Bir çocuğa verilen söz dünyanın en değerli sözüdür. Bu sözü tuttuğunuz için teşekkür ederim. Hayatım boyunca unutamayacağım bir anı bıraktınız" dedi. Dora, yetenekleri keşfedilmemiş çocuklar için eğitim seferberliği başlatılması gerektiğini belirterek, bu konuda çalışmalara başlamanın önemine vurgu yaptı. Ayrıca çevre ve sahipsiz sokak hayvanları için de duyarlılık çağrısında bulundu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar